MALATYALILARA KURAN ZİYAFETİ

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında, Malatya İl Müftülüğü tarafından Atatürk Spor Salonu'nda, Kuran ziyafeti verildi.
Etkinlikte açış konuşmasını yapan Malatya İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül, "Kutlu Doğum Haftası kapsamında bu sene zengin bir program hazırladık. Sadece İl Müftülüğü değil, ilçelerimizin müftüleriyle birlikte 100'ün üzerinde program düzenledik" dedi.
Gül, 21 Nisan'da Malatya'dan ayrılacağını kaydederek, "Malatya'daki görev sürem 21 Nisan'da bitmiş olacak. Malatya'dan ve Malatyalılardan son derece memnun olduğumu ve Malatya'dan huzur içerisinde ayrılacağımı ifade etmek istiyorum. Buradan başım dik, alnım ak olarak ayrılacağım için son derece memnun ve mutluyum" ifadelerini kullandı.
Gül'ün konuşmasının ardından Kuran ziyafeti verildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Kalıcı Konut Borçlarında Yüzde 74 İndirim Fırsatı Başladı
- Saadet Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Atam Trafik Kazasında Vefat Etti
- Erman ILICAK: Mezun Olacak Çocuklarımız Yapay Zekayı Bir Fırsat Olarak Görecekler
- Bakan Tekin Malatya'da Gerçekleştirilen Kitap Kurtları Yarışıyor Lansmanında Öğrencilerle Buluştu
- Suç Gelirlerini Kripto ve Kuyumcularda Aklayan Şebekeye Darbe Vuruldu
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.