Malatya’nın Akçadağ İlçesinde Meydana Gelen 3,2 Büyüklüğündeki Deprem Kısa Süreli Paniğe Yol Açtı

Malatya’nın Akçadağ ilçesinde merkez üssü Çevirme Mahallesi olan 3,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yerin 11,38 kilometre derinliğinde gerçekleşen sarsıntı kısa süreli paniğe neden olurken ilk belirlemelere göre olumsuz bir durum yaşanmadı.
Malatya’nın Akçadağ ilçesinde 3,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Çevre yerleşim yerlerinde de hissedilen sarsıntı, bölgede kısa süreli paniğe neden oldu.
AFAD VERİLERİNE GÖRE DEPREMİN MERKEZ ÜSSÜ ÇEVİRME MAHALLESİ
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, saat 13.25.18’de merkez üssü Akçadağ ilçesine bağlı Çevirme olan 3,2 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Yerin 11,38 kilometre derinliğinde meydana gelen depremin, en yakın yerleşim yeri olan Çevirme Mahallesi’ne 0,68 kilometre mesafede gerçekleştiği belirtildi.
HERHANGİ BİR OLUMSUZLUK YAŞANMADI
Depremin çevre yerleşim yerlerinde de hissedildiği aktarılırken, ilk belirlemelere göre olay nedeniyle herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı öğrenildi.

KAYNAK: MHA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya'da Emniyet Teşkilatına 16 Yeni Hizmet Aracı Kazandırıldı
- Sayıştay Raporu Malatya Büyükşehir Belediyesinin Borç Yükünü Gözler Önüne Serdi
- Özel Kalemden Sınavsız Memuriyete Geçiş Yapmışlar! Malatya MASKİ’de Skandal
- Meteorolojiden Malatya İçin Gece Yarısı Başlayacak Kuvvetli Yağış ve Fırtına Uyarısı Geldi
- Yazıhan Belediyesi'nde Gelir Artışı Gider Artışını Geride Bırakırken Varlıklar 360 Milyon Liraya Yükseldi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.