Malatya’nın Altyapı Geleceği Ankara’da Ele Alındı: Viyadük ve Sulama Masada

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ve Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak ile birlikte Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel’i ziyaret ederek Malatya’nın ulaşım ve tarım yatırımlarını görüştü.
AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ve Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak ile birlikte Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel’i Ankara’da ziyaret etti.
GÜNDEMDE BEYLERDERESİ VE TARIMSAL YATIRIMLAR VARDI
Ziyarette, Malatya’nın ulaşım altyapısında büyük öneme sahip Beylerderesi Viyadüğü’nün güçlendirilmesi ve alternatif güzergâh planlamaları ele alındı. Ayrıca Doğanşehir - Akçadağ Kapalı Sulama Sistemi başta olmak üzere tarımsal kalkınmayı hedefleyen projeler masaya yatırıldı.
PROJELER İÇİN KOORDİNASYON VE HIZ VURGUSU
Milletvekili Tüfenkci, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, milletin ihtiyaçlarını önceleyen projelerin yerel yönetimlerle tam uyum içinde ilerlemesi adına istişarelerde bulunduklarını vurguladı. Malatya’nın geleceği için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Osman Timurtaş Ak Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcılığına Atandı
- Yavuz Bingöl'den Gelen Kötü Haber Sonrası Festivalde Sahne Alacak Yeni İsim Belli Oldu
- Buhara Bulvarı Üzerinde Üç Araç Birbirine Girdi! Yaralılar Var
- Malatya'nın Altın Değerindeki En İyi Kayısıları Dünya Sahnesine Çıkmak İçin Yarıştı
- LGS Türkiye Birincileri Başarılarının Sırrını Vali Seddar Yavuz'a Anlattı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.