Malatya'nın Atıksu Arıtma Tesisi Faaliyete Geçti

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat depremlerinde hasar gören İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi'ni yenileyerek yeniden hizmete açtı. Belediye Başkanı Sami Er, çevre ve halk sağlığı açısından önemli olan bu tesisin şehrin geleceği adına büyük bir kazanım olduğunu vurguladı. "Çevremiz bize emanettir," diyen Başkan Er, çevresel sürdürülebilirliğe olan katkılarını sürdüreceklerini belirtti.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, şehrin geleceği için durmaksızın çalıştıklarını belirterek, 6 Şubat depremlerinde ciddi hasar gören İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi'nin kapsamlı yenileme ve güçlendirme çalışmaları sonucu yeniden devreye alındığını duyurdu. Çevre ve halk sağlığı açısından kritik öneme sahip olan tesisin yeniden işlevsel hale gelmesi, Malatya için büyük bir kazanım olarak nitelendiriliyor.
.jpg)
TESİSİN TEKRAR HİZMETE GİRMESİ ÖNEMLİ BİR ADIM
Başkan Er, sosyal medya paylaşımında, “Çevremiz bize emanettir. Emanetimize hep birlikte sahip çıkacağız,” diyerek, çevreyi koruma sorumluluğunun altını çizdi. Tesisin tekrar hizmete girmesi, atık su arıtımı ile çevresel sürdürülebilirliği sağlama adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.
.jpg)
HABER MERKEZİ-MALATYA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Osman Timurtaş Ak Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcılığına Atandı
- Yavuz Bingöl'den Gelen Kötü Haber Sonrası Festivalde Sahne Alacak Yeni İsim Belli Oldu
- Buhara Bulvarı Üzerinde Üç Araç Birbirine Girdi! Yaralılar Var
- Malatya'nın Altın Değerindeki En İyi Kayısıları Dünya Sahnesine Çıkmak İçin Yarıştı
- LGS Türkiye Birincileri Başarılarının Sırrını Vali Seddar Yavuz'a Anlattı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.