Malatya'nın Yeni Aktivitesi: Sel Sularında Balık Avı!
Sağanak yağışın ardından Malatya’nın sokakları adeta göl manzarası sunarken, bir vatandaşın yağmur sularıyla dolu yolda balık tutmaya çalışırken çekilen görüntüsü, görenlerde hem şaşkınlık hem de tebessüm yarattı.
OLTA BALIKÇILIĞI İÇİN YENİ ADRES: MALATYA CADDELERİ!
Kentin bazı noktalarını su altında bırakan yoğun yağış, Malatyalı bir vatandaşı ilginç bir balık avı denemesine itti. Yükselen suların arasında balık peşinde koşan bu cesur ‘kent balıkçısı’, sosyal medyanın da ilgi odağı haline geldi.
SULAR YÜKSELİRKEN MORALLER TAM TAKIR: BALIK AVIYLA GÜLÜMSEME!
Sular altında kalan yolları eğlenceye dönüştüren vatandaş, Malatya’nın olumsuz hava koşullarına mizahi bir yaklaşım getiriyor. Sel sularının getirdiği zorluklara karşı gülümsemeyi tercih eden Malatyalılar, mizahın ve pozitif düşüncenin gücünü bir kez daha gözler önüne seriyor.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Sivas’tan Malatya’ya Uzanan Bilimsel Keşif: Turşu, Tarlayı Koruyacak
- Asfaltın Adresi Belli Oldu: Abdulgaffar Mahallesi Baştan Sona Yenileniyor
- Malatya'da Enerji Molası! Onlarca Mahallede Uzun Süreli Kesinti Var
- Dr. Mehmet Turan Yazlak’ın Adı Malatya’da Bir Kütüphanede Yaşatılıyor
- Kuru Kayısı Gram Altınla Yarışıyor: 4 Kilosu = 1 Gram Altın
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.