Malatyaspor Esenler’de store açtı

E.Yeni Malatyaspor, lisanslı ürünlerinin İstanbul’da da satılması için Esenler’de store açtı.

HABER MERKEZİ-MALATYA
E.Yeni Malatyaspor, lisanslı ürünlerinin İstanbul'da da satılması için Esenler'de store açtı.
Malatya'da lisanslı ürün satan mağaza sayısını ikiye çıkaran sarı-kırmızılı kulüp, İstanbul'dan da aşırı talep alınca Esenler'e mağaza açma kararı almıştı.
TARAFTARLAR ÜRÜNLERE KOLAYCA ULAŞABİLECEK
E.Yeni Malatyaspor yönetimi İstanbul Esenler'de resmi satış mağazasını açarak, taraftarların ve Malatyalıların takımlarının ürünlerine kolayca erişimi için önemli bir adım daha attı. Bir süredir store çalışmalarını sürdüren yönetim, İstanbul'daki mağazasının açılışını yaptı. İlk açılış gününden itibaren Malatyalıların büyük ilgi gösterdiği mağazanın resmi açılışının önümüzdeki günlerde yapılacağı belirtildi.
RESMİ AÇILIŞI YAPILACAK
Kulüp tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Resmi satış mağazamız Yeni Malatyaspor Store İstanbul şubemiz, lisanslı ürünlerimizin satışına bugün itibari ile başladı. Mağazamızın resmi açılışını İstanbul'da yaşayan Malatyalı hemşehrilerimiz ile hep birlikte coşkulu bir şekilde yapacağımız tarihi, resmi sitemizden ve tüm sayfalarımızdan duyuracağız” denildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Her Gördüğünüz 'Uzman' Değil! Diyetisyenlikte Tehlikeli Yükseliş
- Çocuklar Bu Yaz Tribüne Değil Sahaya! Ücretsiz Spor Akademisi Kayıtları Başlıyor
- Tartışmanın Sonu Feci Bitti!: Eşiyle Tartıştan Kadın Seyir Halindeki Araçtan Atladı!
- Trafikte Artık Kaçış Yok! Denetimler Havadan Sıkı Takipte
- Vedat Işıkhan Duyurdu: Her Doğuma 1.238 TL! Devletin Emzirme Ödeneği Yine Gündemde
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.