Malatya'yı yeni bir 6 Şubat mı bekliyor? Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan ürperten açıklama...

Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. Ahmet Ercan yürekleri ağza getirdi. 6 ilde daha büyük deprem beklendiğini söyleyen Ercan, Kahramanmaraş'a işaret etti. Kahramanmaraş'ta 7 şiddetinde bir deprem görülebileceğine işaret eden Ercan, Malatyalıları korkuttu. 6 Şubat'ta meydana gelen yıkıcı depremlerden en ağır hasar alan Malatya'da, vatandaşlar tedirgin.
Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan sosyal medya hesabından Kahramanmaraş, Karabük, Karaman, Kars, Kastamonu ve Kayseri'de görülebilecek en büyük depremin şiddetlerini açıkladı. Övgün Ercan'ın söz konusu paylaşımı şu şekilde: "Şu illerde gelecekte görebilecek en büyük deprem; K.Maraş; M7,7, Karabük; <M5,0, Karaman M6,4, Kars M7,0, Kastamonu M7,2, Kayseri M6,7. K.Maraş'ın depremi oldu. Uzun süre bir daha olmayacak. Kastamonu'nun KAK boyunca Tosya depremli, il başkenti güvenli."
MALATYALILAR TEDİRGİN
Ercan'ın bu paylaşımı Malatyalıları tedirgin etti. Kahramanmaraş merkezli depremlerden en ağır hasar alan illerden biri olan Malatya'da, Yeniden 6 Şubat mı yaşanacak" sorusu gündeme geldi.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- İYİ Partili İsmail Yücel Malatya’da Deprem Sonrası Ekonomik ve Sosyal Sorunlara Dikkat Çekti
- Malatya’da Afet Risklerini Azaltmak İçin Hangi Adımlar Atılıyor?
- Malatya’dan İki Ayda 10 Bin 300 Ton Kuru Kayısı İhraç Edildi
- Vali Yavuz: “Sürekli Mağduriyet Algısıyla Şehri Normalleştiremeyiz”
- Malatya'da Depremin Ardından Konteynerlerde Kalanların Sayısı On Binin Altına Düştü
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.


Yorumlar
mahmut
17-09-2023 16:37ağabey maraş depremini yaşadı diyor uzunca süre olmaz diyor