Malatya
09 Ağustos, 2025, Cumartesi
  • DOLAR
    40.70
  • EURO
    47.43
  • ALTIN
    4444.4
  • BIST
    10.973
  • BTC
    117597.65$

Marketlerde kontroller yoğunlaştı


Marketlerde kontroller yoğunlaştı
Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından, marketlerde temel gıda ve ihtiyaç ürünlerine yönelik etiket denetiminin yanı sıra unlu mamul satışı yapan işyerlerinde ayrıca gramaj ve hijyen kontrolleri yoğunlaştırıldı.

HABER MERKEZİ-MALATYA 

Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri marketlerde yaptıkları denetimlerle raf fiyatları ile kasa fiyatlarını karşılaştırdı. Ekipler aynı zamanda ürünlerin son kullanma tarihlerinin de denetimini gerçekleştirdi.

ÇALIŞMALARA DEVAM EDECEĞİZ

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürü Kemal Kargı yapılan denetimlerle ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak genel anlamda vatandaşımızın yoğun şekilde alış veriş yaptıkları marketlerde denetimlerimizi sürdürüyoruz. Raf etiket fiyatları ile kasa fiyatlarının karşılaştırılması ekiplerimiz tarafından gerçekleştiriliyor. Genel anlamda olumsuz bir durumla karşılaşmadık. Denetimlerimiz aralıksız bir şekilde devam edecektir. Zabıta Dairesi Başkanlığı olarak vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için çalışmalarımıza hızla devam edeceğiz” diye konuştu.

DENETİM YAPILIYOR 

Unlu mamul ve satışı yapan fırınlarda da denetim yaptıklarını belirten Kargı, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Ekipleri olarak unlu mamul satışı yapan fırınlarda da gramaj kontrolü ile hijyen denetimlerini yaptıklarını ifade ederek, vatandaşların sağlıklı ürünler tüketmesi için denetimlere aralık devam edeceklerini kaydetti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!