Malatya
13 Ağustos, 2025, Çarşamba
  • DOLAR
    40.74
  • EURO
    47.35
  • ALTIN
    4386.6
  • BIST
    10.943
  • BTC
    118251.01$

Masada üniversitelerin sıkıntıları vardı!


Masada üniversitelerin sıkıntıları vardı!
Malatya'da, üniversitelerde huzur ve güvenin arttırılması için çaba gösteriliyor. Toplantıda, İnönü ve Malatya Turgut Özal Üniversiteleri yerleşkeleri ile ilçelerde bulunan Meslek Yüksek Okullarında alınması gereken tedbirler konuşuldu.

HABER MERKEZİ-MALATYA

Malatya’da bulunan üniversiteler ve onlara bağlı yüksekokulların sıkıntılarının ve güvenliğinin görüşüldüğü Üniversite Güvenlik ve Koordinasyon Toplantısı yapılarak istişarelerde bulunuldu.

TOPLANTIYA KATILANLAR 

Valilik salonunda düzenlenen toplantıya, Vali Hulusi Şahin, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bentli, Vali Yardımcısı Mustafa Şahin, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ercan Altın ve İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren katıldı.

ÇÖZÜM ÖNERİLERİ DEĞERLENDİRİLDİ 

Toplantıda, İnönü ve Malatya Turgut Özal Üniversiteleri yerleşkelerinde ve ilçelerde bulunan Meslek Yüksek Okullarında, asayiş, ulaşım, yurtlar ve çevrelerinde meydana gelebilecek olaylara karşı gerekli güvenlik tedbirlerinin alınması, yasal olmayan eylem ve etkinliklere meydan verilmemesi, olaylara karışanların tespit edilerek haklarında yasal işlem yapılması, ilgili kurum ve kuruluşların ve üniversite yönetiminin koordine içerisinde hareket etmesi konuları görüşüldü.
Toplantıda, çözüm önerileri ve talepler değerlendirildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!