02 Temmuz, 2026, Perşembe
  • DOLAR
    42.26
  • EURO
    49.07
  • ALTIN
    5726.6
  • BIST
    10.641
  • BTC
    103068.32$

MASİAD yönetimi Çelik'i ziyaret etti


MASİAD yönetimi Çelik'i ziyaret etti
MASİAD Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Güngör ve üyeler, AnkaraÂ'da bir özel hastanede by-pass ameliyatı olan İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil ÇelikÂ'e Â'geçmiş olsunÂ' ziyaretinde bulundu.

Malatya Sanayici ve İşadamları Derneği (MASİAD) Başkanı İbrahim Güngör, “Üniversiteler o ilin eğitim ve kültür yuvalarıdır. Bu nedenle herkes üniversiteye destek olmalıdır” dedi.
MASİAD Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Ankara'da bir özel hastanede by-pass ameliyatı olan Prof. Dr. Cemil Çelik'e ‘geçmiş olsun' ziyaretinde konuşan Başkan İbrahim Güngör, üniversitelerin önemine temas etti.
“Üniversiteler o ilin eğitim ve kültür yuvalarıdır. Bu nedenle herkes üniversiteye destek olmalıdır” diyen Güngör, ”39 yıllık İnönü Üniversitesi ilin, sosyal, kültürel ve ekonomik alanda kalkınmasına büyük fayda sağlıyor. Bugüne kadar birçok mezun veren üniversitemizin daha ileri gitmesi için herkes üzerine düşeni yapmalıdır” ifadelerini kullandı.
İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, üniversite hakkında bilgi aktardı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!