MAŞTİ önünde akılalmaz kaza!
Malatya’da iki aracın karıştığı kazada 2’si çocuk 4 kişi yaralandı. Kazaya karışan araçlardan birinin sürücüsü ise girdiği şok nedeniyle uzun süre aracından inemedi. Kaza, 15.00 sıralarında Malatya-Ankara karayolu Malatya Şehirlerarası Otobüs Terminali (MAŞTİ) önünde meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre, Ankara istikametine seyir halinde olan M. Y. yönetimindeki 44 ACN 792 plakalı otomobil ile aynı yöne seyreden Y. S. idaresindeki 06 BB 156 plakalı araç çarpıştı.

ŞOKA GİREN SÜRÜCÜ ARAÇTAN İNEMEDİ
Kazada N.Ö. (37), D.S. (33), D.Ö. (13) ve M.S. (3) yaralanırken, sürücülerden M.Y. girdiği şok nedeniyle uzun süre aracından inmek istemedi.
Savrulan diğer aracın trambüs hattı direğine çarparak durabildiği kazada, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken yaralılar Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Kazayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

HABER MERKEZİ-MALATYA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- İYİ Partili İsmail Yücel Malatya’da Deprem Sonrası Ekonomik ve Sosyal Sorunlara Dikkat Çekti
- Malatya’da Afet Risklerini Azaltmak İçin Hangi Adımlar Atılıyor?
- Malatya’dan İki Ayda 10 Bin 300 Ton Kuru Kayısı İhraç Edildi
- Vali Yavuz: “Sürekli Mağduriyet Algısıyla Şehri Normalleştiremeyiz”
- Malatya'da Depremin Ardından Konteynerlerde Kalanların Sayısı On Binin Altına Düştü
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.