Malatya
13 Eylül, 2025, Cumartesi
  • DOLAR
    41.39
  • EURO
    48.67
  • ALTIN
    4845.6
  • BIST
    10.372
  • BTC
    115737.11$

Mazlumlar yeniden dirilecek


Mazlumlar yeniden dirilecek
16 Nisan'da yapılacak referanduma az bir süre kaldığını belirten Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat, '16 Nisan sabahı, Türkiye ve Dünya mazlumlarının yeniden diriliş günüdür' dedi.

HABER MERKEZİ-MALATYA

AK Parti teşkilatıyla birlikte mahalle ziyareti yapan
Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat,16 Nisan'da yapılacak referanduma az bir süre kaldığını belirterek, "17 Nisan sabahı, Türkiye ve Dünya mazlumlarının yeniden diriliş günüdür" dedi.

GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN!
Vatandaşların niçin 'evet' demesi gerektiğini anlatan Polat, "Daha güçlü ve istikrarlı bir Türkiye için 16 Nisan günü sandıklardan evet oyunun çıkması gerektiğini vurgulayarak, "Ben Pütürge halkının diğer seçimlerde olduğu gibi 16 Nisan referandumunda da en yüksek evet oyu vereceğinden şüphe duymuyorum" diye konuştu.

DİRİLİŞ BAŞLAYACAK
AK teşkilatın 36 gündür hiç durmadan mahalle mahalle, ev ev ziyaret ettiğini kaydeden Polat, "Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Sistemini anlatacağız. İnşallah 17 Nisan sabahı Pütürge'nin, Malatya'nın hatta tüm dünya mazlumlarının yeni umutlarla hayata merhaba diyeceği yeni bir dönem ve diriliş başlayacak" diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!