MEGSAŞ da zam yaptı!

Malatya’da ekmekte fiyat ve gramaj ayarlaması yapılmasından sonra halk ekmek olarak bilinen belediye ekmeğinde de fiyat ayarlaması gerçekleştirildi.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Un ve diğer girdilerine zam yapılması nedeniyle ekmekte fiyat ve gramaj ayarlaması gerçekleştirilerek Malatya Fırıncılar ve Unlu Maddeler İmalatçıları Esnaf Odası Başkanlığı tarafından önceden 170 gramı 1,5 TL'den satılan pide ekmeğinin gramajı 200'e, fiyatı da 2 TL'ye çıkarılmıştı. Somun ekmek olarak bilinen Francala ekmeğinin de 200 gramı 1,5 TL iken, gramı 230'a fiyatı da 2 TL'ye yükseltilmişti.
MEGSAŞ DA ZAM YAPTI
Diğer yandan, Malatya Büyükşehir Belediyesi Malatya Ekmek ve Gıda Sanayi A.Ş (MEGSAŞ) tarafından da fiyat ayarlaması yapıldı. Halk ekmek olarak bilinen 200 gram somun ekmeği 1.1 TL iken 1,5 TL'ye, çeşit ekmek ise 1,5 TL iken 1,75 TL'ye çıkarıldı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Sayıştay Raporu Malatya Büyükşehir Belediyesinin Borç Yükünü Gözler Önüne Serdi
- Özel Kalemden Sınavsız Memuriyete Geçiş Yapmışlar! Malatya MASKİ’de Skandal
- Meteorolojiden Malatya İçin Gece Yarısı Başlayacak Kuvvetli Yağış ve Fırtına Uyarısı Geldi
- Yazıhan Belediyesi'nde Gelir Artışı Gider Artışını Geride Bırakırken Varlıklar 360 Milyon Liraya Yükseldi
- Arapgir Belediyesi'nde 131 Kiralama İşleminde Kesin Teminat Alınmadı ve Çöpler Orman Arazisine Döküldü
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.