dore okulları
Malatya
29 Nisan, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.57
  • EURO
    34.92
  • ALTIN
    2442.8
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63416.558$

Mehmetçiğe selam olsun


Mehmetçiğe selam olsun
Malatya'da öğrenciler, trafik eğitimi esnasında hep birlikte ayağa kalkarak Mehmetçik için selam durdu. Öğrenciler, kahraman Mehmetçik için ise mektup yazarak duygularını dile getirdi.
Narin

HABER MERKEZİ-MALATYA

Yeşilyurt İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı trafik timlerince trafik eğitimi verilen özel bir okulun öğrencileri , "Bahar Kalkanı Harekatında" görev yapan Mehmetçiğe selam durarak destek oldu.

HÜZÜN VE GURUR BİR ARADA

Jandarma Trafik Tim Komutanı Astsubay Murat Dilek tarafından trafik eğitimi verilen öğrenciler ders arasında öğrenciler sürpriz bir şekilde ayağa kalkarak hep bir ağızdan İstiklal Marşı okudu. Kahraman Mehmetçik için selam durarak, duygu dolu anlara neden öğrenciler, Bahar Kalkanı Harekatı'nda görev yapan askerlere daha önceden yazmış oldukları moral mektuplarını da okudu. Öğrenciler, harekatla ilgili duygu ve düşüncelerini aktardıkları mektupları üzerinde Asker ve Türk Bayrağı olan zarfların içine koyarak, yazılan adreslere ulaştırılmak üzere PTT'ye teslim etti. Son günlerde yaşanılanlar nedeniyle hüzün ve gururu bir arada yaşadıklarını belirten öğrenciler, sınırda ve sınır ötesinde görev yapan askerler olmak üzere güvenlik güçlerine teşekkür etti.

"MORAL MEKTUBU YAZMAK İSTEDİK"

Öğrenciler, "Asker ağabeylerimiz, bizleri düşmanlardan korumak için Suriye'de görev yapıyor. Biz yataklarımızda rahat uyuyorsak onların sayesinde. Bugün üzerine basabileceğimiz vatan toprağı olmazsa, başarılı öğrenci olmamızın hiçbir öneminin olmadığını söylediler. Bunun üzerine bizleri koruyan, ülkemizde rahat ve özgürce yaşamamızı sağlayan askerlerimize moral mektubu yazmak istedik" diyerek duygularını dile getirdi.Öğrenciler programın sonunda ise jandarma trafik timiyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

A_55

ÖTE YANDAN MEHMETÇİK İÇİN DUA EDİLDİ 

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde de, Bahar Kalkanı Harekatı'nın başarılı olması ve şehit askerler için dualar edildi.Suriye'nin İdlib şehrinde başlatılan Bahar Kalkanı Harekatı nedeniyle, Malatya'nın Doğanşehir ilçesi Çarşı Camiinde de sabah namazında Fetih Süresi okunarak, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin başarılı olması için dualar edildi.Düzenlenen programa, İlçe Kaymakamı Halil İbrahim Köroğlu, İlçe Emniyet Müdür Vekili Alparslan Güven,İlçe Jandarma Komutanı Tolga Coşkun İlçe Müftüsü Fevzettin Sönmez, polis memurları, jandarma personelleri ve vatandaşlar katıldı.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!