21 Temmuz, 2026, Salı
  • DOLAR
    42.26
  • EURO
    49.07
  • ALTIN
    5726.6
  • BIST
    10.641
  • BTC
    103068.32$

Melikgazi Belediyesinde vezneler hafta sonu açık


Melikgazi Belediyesinde vezneler hafta sonu açık
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, emlak vergisinin ilk taksitini yatırma süresinin 31 Mayıs günü son bulacağını hatırlattı ve veznelerin hafta sonu da açık olacağını söyledi.
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, emlak vergisinin ilk taksitini yatırma süresinin 31 Mayıs günü son bulacağını hatırlattı ve veznelerin hafta sonu da açık olacağını söyledi.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, vergi mükelleflerinin cezalı duruma düşmemeleri Emlak Gelir Müdürlüğü'nün hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri olan 27-28 Mayıs günlerinde tam mesai yapacağını kaydetti. Başkan Büyükkılıç, "Melikgazi Belediyesi olarak emlak vergisi ilk taksitini yatırmak isteyen vatandaşların mağdur olmaması ve cezalı duruma düşmemeleri için normal zamanda 3 olan vezne sayısını hizmet binası içerisinde 7'ye çıkardık. Böylece oluşan yoğunluğu vatandaşlara yansıtmamak için tahsilât imkanı sağladık. Ayrıca emlak vergilerini yatırmaya gelen vatandaşlarımıza her gün değişik ikramlarda bulunuyoruz. Çay, soğuk içecek, ayran gibi ikramlarda bulunuyoruz" diye konuştu.

İnternet üzerinden, 412228 posta ve kredi kartı ile

Vatandaşların borçlarını belediye veznelerine yatırabilecekleri gibi internet üzerinden de vergilerini yatırabileceklerini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, mükelleflerin isterler ise 412228 posta ve kredi kartı ile borçlarını yatırabileceklerini hatta e-belediye sistemi ile vergi miktarını öğrenebileceklerini sözlerine ekledi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!