Memur-Sen de “TROY” dedi!.. Bakanlık karara bağlayacak!..

Gazze’ye saldırılarını sürdüren İsrail ve destekçilerine tepki amacıyla başlatılan boykota, vatandaş VISA ve MasterCard da dahil etmişti. Kullanılan banka ve kredi kartlarının TROY’a geçirilmesi işlemine Memur-Sen'den destek geldi. 1 milyondan fazla üyesi bulunan Memur- Sen, memur maaş ödemelerinin milli ödeme yöntemi TROY'la yapılmasını teklif etti. Kamu Personeli Danışma Kurulu'nda memurları temsil eden Memur-Sen'in teklifi, Çalışma Bakanlığı tarafından değerlendirilerek, karara bağlanacak.

Son günlerde İsrail menşeili ürünlere yapılan boykot, kredi kartı ve banka kartı gibi finansal kullanım araçlarının yazılım altyapısını da etkili olmaya başladı. Çocuk katili İsrail ve destekçisi Batılı ülkelere ait markalar olduğu bilinen ödeme yöntemleri yerine Türkiye'nin milli ödeme aracı olan TROY ile değiştirilmesi için vatandaşların yanı sıra kurumsal adımlar da atılıyor.
MEMUR-SEN ÖNERDİ
Yenişafak'tan Mehmet Güney'in haberine göre; Memur-Sen heyeti bundan sonra memur maaşlarının ödenmesinde yerli ve milli ödeme yöntemi olan 'TROY'un kullanılmasını Kamu Personeli Danışma Kurulu'nda önerdi. Edinilen bilgilere göre, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı öneriyi inceleyecek. Yapılacak incelemenin ardından bir karara varılması bekleniyor.
HABER MERKEZİ / MALATYA

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Dünyanın En Eski Askeri Bandosu Malatya’da Sahne Aldı
- Malatya’da Şiir, Müzik Ve Renkli Etkinliklerle Bahar Geldi
- Malatya'dan Kutsal Topraklara Yolculuk Başladı: Hacı Adayları Uğurlandı
- Battalgazi Belediyespor, Elazığ'da Şampiyon Oldu, Malatya'nın Gururu Olmaya Devam Ediyor
- FETÖ'nün Güncel Yapılanması Çökertildi: Klasörler Taşındı, Şüpheliler Sıraya Girdi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.