Merhumu şarkıyla andılar'

Malatya İnönü Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi ile Devlet Konservatuarı tarafından “Türkülerimiz ve Neşet Ertaş`ı Anma Konseri” verildi.
Türk Halk Müziği Ana Sanat Dalı Öğretim Elemanı Sinan Haşhaş'ın yönettiği konserde, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi ile Devlet Konservatuarı öğretim elemanları ve öğrencileri tarafından Neşet Ertaş'a ait birbirinden güzel eserler seslendirildi.
İnönü Üniversitesi'nde verilen ve yoğun ilginin gösterildiği konsere, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İsmail Özdemir, Prof. Dr. Asım Künkül, Prof. Dr. Yusuf Türköz, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turan Sağer, Devlet Konservatuarı Müdürü Prof. Server Acim, öğretim üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya'nın Hekimhan İlçesindeki Yama Dağı'na Mevsimin İlk Kar Yağışı Düştü
- Akçadağ'da Eşini Dört Çocuğunun Gözü Önünde Silahla Vuran Şüpheli Tutuklandı
- Bilgin Akbal'ın 2019 Mavi Vatan Yazısı Libya Onayı ve Yeni Yasa Tasarısıyla Yeniden Gündemde
- Malatyalı Depremzede Adliye Personeli Orhan Çelebi Kazada Hayatını Kaybetti
- Malatya'da Mantar Üretim Tesisleri Mercek Altına Alındı: Tesislerde Hastalık Çıktı mı?
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.