Meteoroloji uyardı! Islanacağız...

Meteoroloji 13.Bölge Müdürlüğü tarafından Malatya ve civarında bugün yağış ve rüzgar uyarısı yapıldı.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Meteoroloji 13.Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “22 Ağustos Cumartesi saat 06.00 ile 23 Ağustos Pazar 06.00 saatleri arasındaki tahmine göre, bölgemizde havanın parçalı ve az bulutlu, Malatya ve Tunceli'nin kuzey ilçelerinin ve Bingöl çevreleri aralıklı yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olarak geçmesi beklenmektedir” denildi. Malatya'nın Arapgir, Arguvan, Darende, Hekimhan ve Kuluncak ilçelerinin parçalı bulutlu, aralıklı hafif sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. Yağışlarla birlikte hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 2 ila 4 derece altında seyretmesi beklendiği bildirildi.
"RÜZGAR DA ETKİLİ OLACAK"
Bu arada, rüzgarların kuzey ve kuzeybatı yönlerinden orta, zamanla kuvvetli ve yer yer fırtına(40-60 km/sa) şeklinde esmesi tahmin ediliyor.
Diğer yandan, yağışlarla birlikte ani taşkın, dolu, yıldırım gibi olaylara karşı yetkililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği kaydedildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya’da 13 Eylül Namaz Vakitleri: İmsaktan Yatsıya Günün Tüm Durakları
- Malatya’da 12 Eylül 2025 Vefat Listesi 8 Kişi Hayatını Kaybetti
- Sorunlar Konuşuldu, Çözümler Masaya Yatırıldı: Zorluklara Rağmen Mücadeleden Vazgeçilmeyecek!
- Küçük Kardeşlerin Ölümüyle Sarsılan Aile: Adalet Az Da Olsa Yerini Buldu
- Bakanlık Harekete Geçti: Nüfusa Göre İtfaiyeci Sayısı Artıyor
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.