Meteorolojiden Malatya için zirai don uyarısı

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından, Malatya'da Pazar günü soğuk havanın etkisiyle yağmur, yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar yağışı beklendiği bildirildi.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Açıklamada bölgenin yeni bir yağışlı sistemin etkisi altına girdiği belirtilerek, yağışlı havanın Pazar günü akşam saatlerine kadar sürmesinin beklendiği ifade edildi. Sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmur şeklinde olması beklenen yağışların, Pazar günü soğuk havanın da etkisiyle yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar yağışına dönüşmesinin beklendiği belirtildi.
Yağışlı havanın bölgeyi terk etmesinin ardından 10 Nisan Pazartesi günü sabah saatlerinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin altına düşeceği ve bu nedenle de hafif ve orta kuvvette zirai don riskinin ortaya çıkacağı açıklandı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 583 Konut, 257 Ofis Ve 380 Dükkân: Saray Mahallesi’nde Sona Gelindi
- Malatya’da 90 Kişiye İstihdam Sağlayan Fabrikadan 8 Ülkeye İhracat!
- Valilik Saat Vererek Uyardı: İnönü Caddesi Geçici Olarak Trafiğe Kapatılacak
- 4 İL BAŞKANI DEĞİŞTİ: ARALARINDA MALATYA VAR MI?
- Yazıhan’da Ayçiçeği Hasadı Başladı! Bu Yıl 300 Kilogram Verim Bekleniyor
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.