Meteorolojiden Malatya için zirai don uyarısı

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından, Malatya'da Pazar günü soğuk havanın etkisiyle yağmur, yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar yağışı beklendiği bildirildi.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Açıklamada bölgenin yeni bir yağışlı sistemin etkisi altına girdiği belirtilerek, yağışlı havanın Pazar günü akşam saatlerine kadar sürmesinin beklendiği ifade edildi. Sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmur şeklinde olması beklenen yağışların, Pazar günü soğuk havanın da etkisiyle yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar yağışına dönüşmesinin beklendiği belirtildi.
Yağışlı havanın bölgeyi terk etmesinin ardından 10 Nisan Pazartesi günü sabah saatlerinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin altına düşeceği ve bu nedenle de hafif ve orta kuvvette zirai don riskinin ortaya çıkacağı açıklandı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 12 Dev Adam’ın Final Maçı Malatya’da Dev Ekranda İzlenecek!
- Olay Anı Sosyal Medyada Yayılınca Emniyetten Açıklama Geldi
- Serdar Aygün Dünya Şampiyonasında Türkiye’yi Temsil Edecek!
- Rus Pazarı Yakınlarında Şok Eden Olay: Zabıta İle Vatandaş Arasında Gerilim Tırmandı
- Boncuk Sokakta Yangın Alarmı: Mahalleli Sokağa Döküldü
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.