Meydan, il seçimlerini de kazandı

Malatya'nın Darende İlçesi'nde yapılan Öğrenci Meclis Başkanlığını kazanan Hüseyin Meydan, İl'de yapılan seçimleri de kazanarak Ankara'da Malatya'yı temsil edecek.
Darende Mehmet Emin Ilıcak Anadolu Lisesi Öğrencisi Hüseyin Meydan, “Malatya'da yapılan seçimlerde öğrenci arkadaşlarımın bana olan güvenleri beni oldukça mutlu etti. Ankara'da da Malatya'yı en güzel şekilde temsil edeceğim” ifadelerini kullandı.
Öğrenci Meclis Başkanı seçilen Hüseyin Meydan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce İle Kaymakam Bünyamin Kuş'u makamında ziyaret etti. Kaymakam Bünyamin Kuş Hüseyin Meydana başarılar diledi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce ise, “Mehmet Emin Ilıcak Anadolu Lisesi Öğrencimiz Hüseyin Meydan başarılı bir öğrencimiz, inşallah eğitim hayatında başarıları ile bizleri gururlandırır, Ankara'da Malatya'yı da başarı ile temsil edeceğinden şüphemiz yoktur” dedi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Tüm İmkanlar Seferber Edildi! Darende’de Bahçede Başlayan Alevler Yerleşim Yerine Sıçradı
- MHP Hekimhan İlçe Kongresi'nde Efendi Akyüz Güven Tazeleyerek Yeniden Başkan Seçildi
- Malatya'dan Diyarbakır'a Eğitimin Köprüsü Kuruluyor
- Hekimhan Dikenli Mahallesi'nde 5 Yıllık Yol Çilesi Bitmiyor
- Veli Ağbaba Darende'de Vatandaşlara Yeni Parti Çağrısı Yaptı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.