MHP'de teşkilat tamam, sahaya indiler

Eskimalatya'da bulunan esnafları gezen MHP Malatya İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar, artık teşkilatlanmayı bitirerek sahaya indiklerini belirtti.
HABER MERKEZİ /MALATYA
MHP Malatya İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Eskimalatya'da bulunan esnafları gezerek sorunları dinledi. Yaklaşık 2 saat süren Eskimalatya gezisinde konuşan Başkan Avşar, "Eskimalatya esnafı ve vatandaşlarından olumlu not aldık. Özellikle vatandaşların ve esnafların MHP'ye büyük övgüler yağdırmaları bizleri son derece memnun etmektedir. Bilhassa bilge liderimiz Devlet Bahçeli Bey'in, Genel Kuruldaki konuşması tüm Türkiye'de olduğu gibi, Malatyamızda da olumlu karşılanmıştır. Devletin bekası ve selameti için, terör ve dış mihrakların Türkiyemiz üzerinde oynanan oyunlar için her zaman Devletin yanında olacağımızı belirtmek isteriz" diye konuştu.
TEŞKİLATLANMA TAMAMLANARAK SAHAYA İNDİLER
Başkan Avşar seçildikten hemen sonra teşkilatlanmayı tamamladıklarını ve artık sahaya indiklerini ifade ederek, bundan sonra tüm vatandaşlar ile iç içe olacaklarını ve onların sorunlarını dinleyip, gerekli mercilerle irtibat kurarak halletme yoluna gideceklerini söyledi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya Namaz Vakitleri 12 Eylül 2025: İmsak, Öğle, Akşam ve Yatsı Saatleri
- TOKİ’nin Rezerv Alanları Yükseliyor: 662 Konut Ve 62 Ticari Alan Mahalleye Yeni Bir Soluk Getiriyor
- Dolar 41,37 TL’ye Yükseldi, Euro 48,56 TL’de: 12 Eylül 2025 Döviz Kurları
- Altın Fiyatlarında Yeni Zirve: Gram 5.015 TL, Çeyrek 8.233 TL’ye Yükseldi
- Milli Dayanışma Komisyonu Sekizinci Kez Toplandı!
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.