02 Kasım, 2026, Pazartesi
  • DOLAR
    49.95
  • EURO
    55.81
  • ALTIN
    6222.9
  • BIST
    10759.56
  • BTC
    77761.407$

Mhp'den 'Barış Süreci' Eleştirisi


Mhp'den 'Barış Süreci' Eleştirisi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Merkez İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, barış sürecini eleştirdi.
MHP Merkez İlçe Başkanı Kaya, "Türkiye'de 30 bine yakın gencimiz şehit oldu. PKK terör örgütü, askerimizi, vatandaşımızı, köylümüzü yaktı, öldürdü. Şimdi barış süreci demek doğru değil. PKK terör örgütü ile anlaşma, masaya oturmak ne demektir? PKK silah bırakmadan muhatap alınmaz" dedi.
BDP'nin olaylı Karadeniz gezisi için de Kaya, “Çıkan olaylardan dolayı birilerini suçlamak doğru değildir” diye konuştu.
Anayasa değişikliğiyle ilgili bazı önerileri de eleştiren Kaya, "Türkiye Cumhuriyeti halkının yüzde 90'ının Türklük; hem öz kimliği, hem de vatandaşlık kimliğidir. Türk milletinin ‘benim kimliğim anayasadan çıkarılsın' gibi bir talebi yoktur. Bunu iddia ya da ima etmek gerçekleri saptırmaktadır. Güçlü bir milliyeti olan Türklüğün anayasadan çıkarılmak istenmesi, anayasal rejimi ortadan kaldırmaktır" ifadelerini ileri sürdü.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!