dore okulları
Malatya
24 Nisan, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.53
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2429.9
  • BIST
    9645.02
  • BTC
    66322.73$

MHP İl Kongresi yapıldı


MHP İl Kongresi yapıldı
Milliyetçi Hareket Partisi MHP Malatya İl Başkanlığı İl Kongresini Büyük bir çoşku ile gerçekleştirdi.
Narin

HABER MERKEZİ-MALATYA 

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığı ilçe kongrelerini geçtiğimiz günlerde tamamladı.MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçelinin Talimatları Doğrultusun'da Samsun'un İlkadım ilçesi ile başlayan MHP kongreleri Malatya İlimizde'de ilçe teşkilatlarının Kongreleri tamamlandı.İlçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından il kongresi de bugün büyük bir coşku ile gerçekleştirildi.
MHP Malatya İl Teşkilatının Kongresi bugün Ömer Halisdemir Konferans salonunda yoğun korona önlemleri altında gerçekleştirildi.
seçim sonrası Milliyetçi Hareket Partisi MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı ve MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu değerlendirmelerde bulundu.

A_16

"MHP MALATYA İL BAŞKANI MESUT SAMANLI VE YÖNETİM KURULUNU TEBRİK EDİYORUM"
"Milliyetçi Hareket Partisi MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu ikinden beri Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Kamil Aydın, katılımıyla 13 ncü düzenlenen MHP Malatya İl Kongresini gerçekleştirdik disiplin ve titizlik içinde geçen, ve organizasyonu mükemmel olan Diğer şehirlerimize örnek olacak şekilde kongremizi gerçekleştirdiğimiz söyleyebilirim. 14 Mart 2021 'de yapılacak olan Milliyetçi Hareket Partisi MHP Büyük kurultayımız öncesinde kasım ayına kadar tüm il kongrelerimiz tamamlayıp 14 Mart 2021 de büyük kurultayımızı yapacağız ifadelerini kullandı.Vekil Fendoğlu Malatya ilimizde 10 Ağustosta başladığımız ve 16 Ağustosta bitirdiğimiz kongre sürecimiz Bu gün itibariyle İl kongremizde birlikte tamamlanmış oluyoruz. MHP Malatya İl Başkanımız Mesut Samanlı ve yönetim kurulu seçimi kazanmıştır bu bir bayrak yarışı bayrağı kendileri aldılar burada dargınlığın küskünlüğün olmadığı kardeşliğin başarın ve davaya hizmet yarış oldu çıktıkları bu yolda başarılar diliyorum şeklinde konuştu.

"MHP'Yİ MALATYA'MIZDA DAHA İYİ YERLERE GETİRMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"
" MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı "İstiklal için birlik,istikbal için dirlik "Kazanan Türkiye olacak" sloganı ile kongrelerine başlayan Milliyetçi Hareket Partisi Ülke genelinde il kongrelerine başladı MHP Genel Başkanımız Bilge Lider Devlet Bahçeli 9 Ağustos samsun ilimiz ilk adım ilçemizden başlattığı kongreyi Bu gün Malatya İl Kongremizle devam ettik. daha önce ilçe kongremiz tamamladığımız için Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Kamil Aydın, katılımıyla İl kongremizi gerçekleştirdik Kongremize katılan herkes teşekkür ediyorum Korona virüs salgını nedeniyle istediğimiz gibi bir kongre gerçekleştiremedik salonumuz doluydu ama, Sosyal mesafe kurallarına uyarak bir kongre gerçekleştirdik. Kongreler birlik ve beraberliğin yenilenmesi için önemlidir, burada kazanan Malatya'mız olmuştur, Kazanan her zaman Milliyetçi Hareket Partisi MHP olmuştur. MHP Malatya'mızda daha iyi yerlere getirmek için yarından itibaren çalışmaya başlayacağız. 14 Mart 2021 de 13 ncü olan büyük kurultayımızda Milliyetçi Hareket Partisi MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli desteklemek üzere yerimizi alacağız şekilde konuştu.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!