dore okulları
Malatya
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2499.5
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    64188.114$

MİAD, KATAR’A AÇILIYOR!


MİAD, KATAR’A AÇILIYOR!
Narin

HABER MERKEZİ-MALATYA

Malatyalı İşadamları Derneği (MİAD)'ın girişimleri hız kesmiyor. Kasımın son haftasında Ankara'da bir dizi ziyaret gerçekleştiren MİAD üyeleri, Katar'ın Ankara Büyükelçisi Salim Mübarek El-Şafi'yle de görüştü. Sıcak bir ortamda geçen sohbette, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

ANKARA'DA BİR DİZİ TEMASLAR YAPILDI

Malatyalı İşadamları Derneği (MİAD), kasım ayının son günlerinde, Genç MİAD'ın öncülüğünde Ankara'da bir dizi temaslar gerçekleştirdi. Katar'ın Ankara Büyükelçisi Salim Mübarek El-Şafi de ziyaret edilen isimler arasındaydı.

Katar Ankara Büyükelçiliği'ndeki kabulde Malatya-Darende doğumlu ve MİAD Yüksek İstişare Kurulu Üyesi olan Ak Parti İstanbul Milletvekili Serap Yaşar'la birlikte MİAD Yönetim Kurulu Üyesi Baki Budakoğlu, MİAD Genel Sekreteri Hakan Odabaşı, Genç MİAD Başkanı Murat Gönültaş, MİAD Ankara temsilcisi Bozkurt Aşıcı ve beraberindeki üyeler yer aldı.

101_13

EL-ŞAFİ'DEN DAVET
Konuklarıyla tek tek tanışan Salim Mübarek El-Şafi, ülkesine yönelik beklentileri sual etti. Misafirlerinin icraatlarını anlattığı El-Şafi, MİAD üyelerini Katar'a davet etti. Katar'da bir Türk fuarı düşünüldüğünü belirten MİAD Genel Sekreteri Hakan Odabaşı ise bu organizasyona MİAD'ı da ekleme fikrinden bahsetti.

‘TÜRKİYE, ÜMMETİN YANINDA'
Kalabalık heyet karşısında memnuniyeti dile getiren El-Şafi ‘kardeş ülke' diye nitelendirdiği Türkiye'yi tüm alanlarda desteklemeye devam edeceklerini vurguladı. Katar-Türkiye ilişkilerinin örnek alınacak düzeyde olduğuna dikkati çeken El-Şafi, “Ümmetin ve Katar'ın yanında duran Türkiye'yle kol kolayız. Türkiye'nin bölge ve İslam dünyasıyla ilgili duruşu çok onurlu. İnsani ve siyasi, birçok konuda ortak tutuma sahibiz. İş birliğimiz askeri olarak kapsayıcı. Türkiye'ye sağlam ve güçlü ekonomisiyle güvenimiz tam” ifadelerini kullandı.

VEKİLLERE ZİYARET…

Malatyalı İşadamları Derneği (MİAD) yönetimi, Ankara'da siyasetçilerle de istişare yaptı. Ak Parti İstanbul Milletvekilleri İffet Polat ile aynı zamanda MİAD Yüksek İstişare Kurulu Üyesi olan Serap Yaşar ve MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu ile samimi bir ortamda fikir alışverişinde bulunuldu. 

100_44

PROGRAMA KATILANLAR
Baki BUDAKOĞLU
/MİAD Yönetim Kurulu Üyesi (Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.)
Gülçin YILDIRIM/Genç MİAD (Özel Yıldırım Anaokulu)
Enes KAYA/Genç MİAD (Akan Global Lojistik Gümrükleme ve Müşavirlik Ltd. Şti.)
Hakan ODABAŞI/MİAD Genel Sekreteri
Hasan KARACA/Genç MİAD (Karaca Metal Demir Çelik Ürünleri)
Kazım YILDIRIM (Üçer Gıda San. Tic. A.Ş.)
Murat GÖNÜLTAŞ/Genç MİAD Başkanı (Hüma Restorasyon İnşaat San. Ve Tic. Ltd. Şti.)
Tuğba FIRAT/Genç MİAD (Turkcell Global Bilgi/Tuğba Fırat Tesettür Giyim)
Selahatttin ÖNER/MİAD Danışmanı
Serap YAŞAR/Ak Parti İstanbul Milletvekili-MİAD Yüksek İstişare Kurulu Üyesi
Yaşar BOZKURT/MİAD Ankara Temsilcisi

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!