Milletvekili Çalık, Tandoğan Mahalle Muhtarını Ziyaret Etti.

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Tandoğan Mahalle Muhtarı Yusuf Gökalp'ı ziyaret ederek, mahalle sakinleri ile görüştü. Çalık, mahalledeki esnafı da ziyaret etti.
AK Parti İl Başkan Yardımcı Mahmut Öner Özer'in de bulunduğu ziyarette konuşan Tandoğan Mahalle Muhtarı Yusuf Gökalp, ziyaret için teşekkür ederek, son dönemdeki olaylara tepki gösterip, “Sayın Başbakanımızın yolu açık olsun, yolu da açıktır. Bu güne kadar dualarımızla Başbakanımız nasıl gittiyse bundan sonra da bir adım fazlasıyla yoluna devam edecektir. Başbakanımıza dua ediyoruz” dedi.
Milletvekili Çalık ise, “Türkiye'de yaşanan süreci hepiniz görüyorsunuz ve yapılmak istenenlerin farkındasınız. Herkes bu işin farkında. 30 Mart bu sürecin bir dönem noktası olacak. Başbakanımızın arkasında aslanlar gibi duracağız. Tandoğan Mahallesi sakinlerine ve tüm vatandaşlarımıza verdikleri destek için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- İtfaiye Ekipleri Zamanla Yarıştı: Kentin Dört Bir Yanından Alevler Yükseldi
- Malatyalı Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner’in Özel Kalem Müdürü Sadık Can Köksal Gözaltına Alındı
- Malatya'da Yılan Savar Muhtar Olarak Tanınan Ali Berktaş Metrelik İki Kara Yılanını Elleriyle Yakaladı
- Yeşilyurt'ta Yapımı Tamamlanan Hacı İbrahim Güngör Taziye Evi Hizmete Açıldı
- Öztürk: Malatya'daki Muhalefet Boşluğunu Bundan Sonra İYİ Parti Fazlasıyla Dolduracak
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.