Milletvekili Fındıklı, Kale'yi Ziyaret Etti

Türkiye Büyük Millet Meclisi Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve AK Parti Malatya Milletvekili Mahmut Mücahit Fındıklı, AK Parti iktidarının vatandaşın sorunlarına her zaman duyarlı olduğunu söyledi.
MalatyaÂ'nın Kale ilçesine bağlı bazı köyler ile Malatya merkeze bağlı köyleri ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinleyen Milletvekili Fındıklı, iletilen sorunları tek tek not aldı.
Beraberinde AK Parti İl Başkan Yardımcısı Nevzat Diri ve AK Parti Kale İlçe Başkanı Kazım Çiçek ve parti yöneticileri ile birlikte KaleÂ'ye bağlı Kıyıcak ve Gülenler KöyüÂ'nü ziyaret eden Fındıklı, burada vatandaşlarla sohbet etti.
Milletvekili Fındıklı, AK Parti iktidarının vatandaşın sorunlarına her zaman duyarlı olduğunu ifade ederek, Â"Türkiye artık eski Türkiye değil. Her geçen gün büyüyen, ekonomisi ve siyaseti güçlü bir ülke. Vatandaşımızın talepleri bizim için önemli. Köylerimizi, mezralarımızı geziyoruz. Sorunları tespit edip halkımızla dertleşiyoruzÂ" diye konuştu.
Malatya Milletvekili Fındıklı, KaleÂ'deki köy ziyaretlerinden sonra merkeze bağlı 5 köyü de ziyaret etti. Fındıklı, ilçe ve köy ziyaretlerini 21 EylülÂ'e kadar sürdüreceğini belirtti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya’nın Şampiyon Atı Kaçkar Yeni Zafer İçin Erzurum’da
- Battalgazi’de 1.055 Konut ve 422 Ticarethane İçin Geri Sayım Başladı
- Malatya’da Teknofest Heyecanı Başlıyor! Kapılar Gençlerin Teknolojisine Açılıyor
- Akpınar, Fuzuli ve Kışla Arasındaki Ulaşım Aksı Yenileniyor
- Zabıta Bile Çaresiz Kaldı! Belediye 'Kendi Aranızda Anlaşın' Dedi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.