Milletvekili Ölmeztoprak Tedavi Gören Çocukların Bayram Sevincine Ortak Oldu

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Turgut Özal Tıp Merkezi'nde tedavi gören çocukları ziyaret ederek bayram sevincini hastane odalarına taşıdı.
AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle anlamlı bir ziyarete imza attı. Turgut Özal Tıp Merkezi Araştırma Hastanesi bünyesindeki onkoloji ve pediatri servislerinde tedavi gören çocuklarla bir araya gelen Ölmeztoprak, miniklerin bayram heyecanını paylaştı. Ziyaret sırasında çocuklara moral aşılayan Milletvekili Ölmeztoprak, sağlık çalışanları ve ailelerle de yakından ilgilendi.
BAYRAM SEVİNCİ HASTANE ODALARINDA YAŞANDI
Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, duygularını şu sözlerle ifade etti: "Turgut Özal Tıp Merkezi Araştırma Hastanemizin onkoloji ve pediatri servislerinde tedavi gören evlatlarımızı ziyaret ettik. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle; evlatlarımızın bayram sevincine ortak olduk, yüzlerinde bir tebessüm, gönüllerinde bir mutluluk izi bırakabilmek bizim için en değerli hatıra oldu. Her bir evladımızın verdiği mücadele, aslında hepimize sabrı, dirayeti ve umudu yeniden hatırlatmaktadır. Bu süreçte ailelerimizin güçlü duruşu ve evlatlarına olan sarsılmaz desteği de en az bu mücadele kadar kıymetlidir."
.jpg)
SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR VE ÖZEL HEDİYELER
Ziyarette, el emeği oyuncaklarla çocukların mutluluğuna katkı sunulurken, Milletvekili Ölmeztoprak sağlık personelinin gayretine de dikkat çekti. Ölmeztoprak, konuşmasının devamında şunları kaydetti: "Sağlık çalışanlarımızın ortaya koyduğu özveri, fedakârlık ve gayret de takdire şayandır. Gece gündüz demeden evlatlarımızın şifası için emek veren tüm doktorlarımıza ve sağlık personelimize teşekkür ediyoruz. Bu ziyaretimizde, Gülhan hanımın kendi emeğiyle hazırladığı bebek ve oyuncaklarla evlatlarımızın yüzünde küçük de olsa bir mutluluk oluşturabilmek bizler için ayrıca anlamlıydı. Aynı zamanda İdil Ümay evladımızın sağlığı için büyük bir sabır ve kararlılıkla mücadele eden güçlü bir anne olarak ortaya koyduğu duruş umut, dirayet her türlü takdirin üzerinde. Evlatlarımızın hayallerine daha sıkı sarıldığı, umutlarının büyüdüğü ve yarınlara daha güçlü hazırlandığı bir Malatya için gayret etmeyi sürdürüyoruz. Rabbim tüm yavrularımıza şifa, ailelerine sabır ve güç ihsan eylesin. Bu bayramın evlatlarımızın yüzünde tebessüm, gönüllerinde umut olmasını Cenab-ı Hakk’tan niyaz ediyoruz."
Hastanede gerçekleşen bu anlamlı ziyarette Milletvekili Ölmeztoprak'a; AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Ahmet Adıgüzel, Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Gönül Gül Er ve Gece Hizmetleri Müdürü Fevzi Çakmak eşlik etti.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Osman Timurtaş Ak Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcılığına Atandı
- Yavuz Bingöl'den Gelen Kötü Haber Sonrası Festivalde Sahne Alacak Yeni İsim Belli Oldu
- Buhara Bulvarı Üzerinde Üç Araç Birbirine Girdi! Yaralılar Var
- Malatya'nın Altın Değerindeki En İyi Kayısıları Dünya Sahnesine Çıkmak İçin Yarıştı
- LGS Türkiye Birincileri Başarılarının Sırrını Vali Seddar Yavuz'a Anlattı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.