MİLLETVEKİLİ ŞAHİN, KALE İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Kale İlçesini ziyaret etti.
Şahin, Kale Belediye Başkanı Cemal Akdemir ile bir araya geldi. Ziyarette konuşan Kale Belediye Başkanı Cemal Akdemir, ziyaretinden dolayı AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin'e teşekkür etti.
AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ise, 30 Mart yerel seçimlerinden sonra göreve başlayan belediye başkanlarını ziyaret ettiklerini belirtti.
Meclis çalışmalarından artan zamanlarda Malatya'da bir dizi ziyaretlerde bulunduklarını dile getiren Şahin, "Yapılan her yeni seçim, halkımızın bize vermiş olduğu bir güvendir. Güven tazelemesidir. AK Parti bugüne kadar bütün yerel seçim ve genel seçimlerde Türkiye'de bir numara olmasına rağmen, bu yerel seçimlerde ezberleri bozdu. Yerel seçimlerin ötesinde insanlarımızın hassasiyeti Türkiye'de istikrara verilen bir oy olduğunu düşünerek, katılım oranı yüksek oldu. Kale İlçesi, bizim genel seçimlerde birinci olduğumuz bir ilçe olmasına rağmen 2 yerel seçimde bu bölgede kaybettik. Ama şuanda bu seçimlerde Kale olması gereken yerde tercihini yaptı" dedi.
Şahin, daha sonra Kale İlçesi esnaflarını ziyaret etti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Kurtulmuş Malatya’dan 86 Milyona Seslendi: “Kimse Bir Diğerinden Üstün Değildir”
- Malatya’da Eski Eşi Feride Kaya'yı Öldüren Sanık İlk Kez Hâkim Karşısına Çıktı!
- TBMM Başkanı Kurtulmuş Malatya’daki Tesislerin Açılışını Yaptı
- Malatyalı Emekli Korgeneral Salih Karataş Gündüzbey’de Defnedildi
- Dört Yıl Konteynerda Direndiler, Şimdi Yüksek Kiralarla Mücadele Ediyorlar!
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.