Malatya
27 Temmuz, 2025, Pazar
  • DOLAR
    40.58
  • EURO
    47.79
  • ALTIN
    4352.2
  • BIST
    10.643
  • BTC
    118264.95$

Milli basketbolcu Nilay böyle anıldı!

Milli basketbolcu Nilay böyle anıldı!
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde hayatını kaybeden milli basketbolcu Nilay Aydoğan unutulmadı. Çankaya Üniversitesi'nin formasını giyen milli basketbolcu Nilay Aydoğan, Malatya'da ziyaret ettiği babaannesi Hacer Aydoğan ile enkazda kalıp hayatını kaybetmişti.

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı ile DİBA Takımı oyuncuları sahada 'Türkiye Tek Yürek' yazılı pankartı açtı. Mücadele öncesinde kadın basketbol takımı oyuncuları ve teknik ekibi, deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşları ve milli basketbolcu Nilay Aydoğan’ı andı.

DEPREMZEDE ÇOCUKLAR İÇİN SAHAYA OYUNCAK ATILDI 

Turgutlu Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda, Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı ile DİBA Takımı arasında oynanan karşılaşma öncesinde 'Bir Oyuncak Bir Mutluluk' kampanyası çerçevesinde de depremzede çocuklara ulaştırılmak üzere sahaya çok sayıda oyuncak atıldı. Toplanan oyuncaklar, depremzede çocuklara gönderilmek üzere yetkililere teslim edildi.

HABER MERKEZİ-MANİSA 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!