Minik Sporcu İçin Servis Müjdesi: Başkan Taşkın'dan Destek Sözü!

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Taştepe Mahallesi’ndeki rezerv alan toplantısında, badminton kursuna devam etmek isteyen minik bir sporcuya destek sözü verdi. Başkan Taşkın, evleri yıkılma sürecinde ulaşımını sağlamak için özel servis ayarlayacağını müjdeleyerek minik sporcuyu sevindirdi.
Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın’ın Taştepe Mahallesi’nde gerçekleştirdiği rezerv alan toplantısında, küçük bir badmintoncu kızın sözleri ilgi odağı oldu.
SPORCUYA DESTEK SÖZÜ
Milli sporcu olma yolunda ilerlediğini belirten küçük kız, rezerv alanına giren evlerinin hemen yıkılması durumunda badminton kursuna devam edemeyeceğini ifade etti.
Başkan Taşkın, toplantıya ara vererek genç sporcuya destek sözü verdi ve kurs bitimine kadar ulaşımı için özel servis ayarlayacağını müjdeledi. Başkanın bu jestiyle minik sporcu sevinç dolu anlar yaşadı.
KAYNAK: İHA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Konteyner Kentte Yetiştiler Sahaya Şampiyon Döndüler
- Yol Yatırımıyla Tohma’ya Konforlu Ulaşım Geliyor
- Malatya Polisi Kaçakçılara Göz Açtırmadı: Tonlarca Kaçak Ürün Ele Geçirildi
- Malatya’da Altyapıdan Spora, İmardan Sosyal Desteklere Geniş Gündem!
- LGS Sonuçları Yarın Açıklanıyor! LGS Tercih Kılavuzu Yayınlandı: Okul Türleri, Renk Kodları ve Öneriler
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.