Minik taraftarlara sürpriz!

Süper Lig temsilcisi Yeni Malatyaspor 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur ilk maçında sahasında oynayacağı Keçiörengücü mücadelesini izlemeye gelecek engelli çocuklar için sürpriz bir program hazırladı.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Sarı kırmızılı kulüp ile birlikte Malatya Valiliği, Malatya Büyükşehir Belediyesi, İnönü Üniversitesi, Battalgazi Belediyesi ve Malatya Emniyet Müdürlüğü'nün de destek sunduğu program çerçevesinde stada gelecek minik taraftarlara sürpriz hediyelerin verileceği belirtildi.
ENGELLİ ÇOCUKLARA SÜRPRİZ HEDİYELER
Müsabaka esnasında minik taraftarların bulunduğu tribüne hediyelerin atılmasıyla stadın farklı bir ambiyansa büründürülmesinin amaçlandığı Engelliler Günü programı için Yeni Malatyaspor ile Keçiörengücü arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçına yüzün üzerinde çocuğun davet edildiği açıklandı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Sağlıklı Yaşam İçin Bir Araya Gelen Vatandaşlar Şehir Merkezinde Konvoy Oluşturdu
- Hem Şifa Hem Huzur Kapısı: Bu Vadinin Sırrını Duyan Darende'ye Koşuyor
- Tam 24 Yıl Aradan Sonra Gelen Tarihi Heyecan Malatya Sokaklarını Kırmızı Beyaza Boyadı
- İnsanlar Ayrıcalık Değil Adalet İstiyor Diyen İbrahim Güzel Seçilmiş Siyasetçilere Yönelik Eleştirileri Sıraladı
- İsviçre’den Malatya’ya Uzanan Vefa Köprüsü: Kölük Ailesi Ata Topraklarına Yeni Yatırımların Sinyalini Verdi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.