Malatya
28 Temmuz, 2025, Pazartesi
  • DOLAR
    40.56
  • EURO
    47.69
  • ALTIN
    4359.7
  • BIST
    10.643
  • BTC
    119666.20$

Minik Yıldızlar gururumuz oldu


Minik Yıldızlar gururumuz oldu
İstanbul Wow Hotel'de 03-05 ocak 2020 tarihleri arasında düzenlenen 33. Uluslar arası Boğaziçi (international) karate turnuvasına kardeşi Kerem Gülşen ile birlikte katılan Melike Gülşen kumitede birinci oldu.

HABER MERKEZİ-MALATYA

Uluslararası Boğaziçi Karate Turnuvası 03-05 Ocak 2020 tarihlerinde İstanbul'da WOW HOTEL'de Spor Salonunda Ferdi ve Takım Minik Yıldız, Ümit, Genç, 21 Yaş Altı, Büyükler ve Veteran kategorilerinde yapıldı.  

MELİKE GÜLŞEN BİRİNCİ OLDU

İstanbul Wow Hotel'de 03-05 ocak 2020 tarihlerinde düzenlenen 33. Uluslar arası Boğaziçi (international) karate turnuvasında 10 yaş gurubunda Melike Gülşen kumitede birincisi oldu. Küçük yaşta büyük başarılara imza atmayı hedefleyen Melike Gülşen Malatya'ya altın madalya kazandırarak dereceye girdi. Malatya'da minik yıldızlar gurubunda bu turnuvaya Melike Gülşen, kardeşi Kerem Gülşen ile birlikte katıldı. 

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜRLER...

Altın adamlar spor kulübü ferdi sporcusu olan Melike Gülşen, Malatya'yı çok güzel bir şekilde temsil ettiklerini belirterek; "Barguzu Ortaokulu 5. sınıf öğrencisiyim. Bu başarımda emeği geçen Barguzu Orta Okul Müdürü Abdulvahap Arslan'a, Beden Eğitimi Öğretmeni Ruken Lüle'ye, antrenörümüz Sedat Turgut'a, Milli Sporcumuz Caner Aygören'e emeklerinden ve desteklerinden ötürü teşekkür ederim" dedi. 

9_235

8_168

7_107

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!