Mobil Konkasör işe başladı

Malatya Büyükşehir Belediyesi, ilçelerin yol yapım ve onarım işlerinde elek altı, temel alt malzemesi üretimi yapmak için aldığı mobil konkasör iş makinesi sahada çalışmaya başladı.
Yapılan ilk üretimi inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, iş makinesinin yol yapım işlerinde Büyükşehir Belediyesine maliyet açısından çok önemli kazanımlar sağlayacağını söyledi. Mobil konkasör makinesinin incelenmesine Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Arif Emecen, Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu, daire başkanları ile şube müdürleri katıldı.
Konuyla ilgili yapılan açıklamada, ilçelerde kurulan taş ocaklarında kullanılacak olan mobil konkasörün her türlü arazi şartlarında çalışabilecek özelliklere sahip olduğu belirtildi.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Mobil konkasörümüz saatte 350 ton malzeme üretimi yapıyor. Hem elektrik hem de mazotla çalışabiliyor. Makinemiz bu sayede sahada daha fazla iş üretebiliyor. Makinemiz kullandığı malzemenin işe yaramayan bölümlerini kendi bünyesinde ayırarak, asıl malzemenin daha kaliteli olmasını sağlıyor. Bu da yapacağımız yol çalışmalarının kalitesini yükseltiyor. Makinemiz, iş üretim maliyetleri ile nakliye giderlerinde Büyükşehir Belediyemize tasarruf anlamında önemli katkılar sağlıyor” dedi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Aslen Malatyalı Oyuncu Serhat Kılıç’ın Ölümüyle İlgili Soruşturma Sürüyor
- Malatya’da Şire Pazarı Gerilimi Büyüyor: Esnaf Başkan Sami Er’den Randevu İstiyor
- Malatya’da İşlenmeyen 4 Bin 715 Dekar Tarım Arazisi İlana Çıkarıldı
- Malatya’nın Şampiyon Atı Kaçkar Yeni Zafer İçin Erzurum’da
- Battalgazi’de 1.055 Konut ve 422 Ticarethane İçin Geri Sayım Başladı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.