Malatya
27 Ağustos, 2025, Çarşamba
  • DOLAR
    41.04
  • EURO
    47.75
  • ALTIN
    4456.9
  • BIST
    11.53
  • BTC
    111363.34$

MOTAŞ seferleri artırılsın!..

MOTAŞ seferleri artırılsın!..
Malatya'da, merkezi yerlerde kurulan aşevleri, sosyal marketler ve resmi kurumların temsilcilerine vatandaşın ulaşması konusunda bazı eksiklikler yaşanıyor. MOTAŞ’ın sabah ve akşam yaptığı seferlerin yetersiz olduğuyla ilgili tepkiler artarak devam ediyor.

Malatya ile birlikte çevre illerde büyük yıkıma sebep olan depremlerin ardından, hayatın normale dönmesi için herkes el birliğiyle çalışılıyor. Bütün kamu kurumları üzerlerine düşeni yaparken, bazı aksaklıklar da vatandaş tarafından dillendiriliyor.

Merkezi yerlerde kurulan aş evleri, sosyal marketler ve resmi kurumların temsilcilerine vatandaşın ulaşması konusunda bazı eksiklikler yaşanıyor. MOTAŞ’ın sabah ve akşam yaptığı seferlerin yetersiz olduğuyla ilgili tepkiler artarak devam ediyor. Tepkisini dile getiren vatandaşlar, MOTAŞ araçlarının garajda bekletilmesi yerine seferlerin artırılması istiyor. Sabah-akşam seferlerinin hem sayısının artırılmasını hem de öğle vaktinde de seferler konulması yönünde büyük talep var.

HABER MERKEZİ / İSTANBUL

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!