Motosikletliye Çarpmamak İçin Refüje Girdi: Kaza Kaçınılmaz Oldu

Malatya’nın Darende ilçesinde otomobil ile motosikletin karıştığı kazada motosiklet sürücüsü yaralandı. Otomobil sürücüsü çarpışmamak için refüje yönelirken, motosiklet sürücüsü dengesini kaybederek yere düştü. Yaralı, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Malatya’nın Darende ilçesinde, D300 Devlet Karayolu üzerinde otomobil ve motosikletin karıştığı kazada bir kişi yaralandı.
OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ MANEVRA YAPTI, MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ DENGESİNİ KAYBETTİ
Kaza, Sungur Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 42 BEG 582 plakalı otomobilin sürücüsü Aykut Kara, seyir halindeyken önünde ilerleyen 44 AHK 481 plakalı motosiklete çarpmamak için refüje yöneldi. Bu sırada motosiklet sürücüsü Berat Akbaş panikle dengesini kaybederek yere düştü.
YARALI SÜRÜCÜ HASTANEYE KALDIRILDI
Kazada yaralanan motosiklet sürücüsüne ilk müdahale olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapıldı. Yaralı, Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili olarak güvenlik güçleri inceleme başlattı.
KAYNAK: MHA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.