MTB, denetimden geçti

Malatya Ticaret Borsası (MTB) Akreditasyon Sistemi kapsamında, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından denetimden geçti.
HABER MERKEZİ / MALATYA
Türk Oda/Borsa Sisteminin, Oda/Borsalar arasında kalite bilincinin yerleştirilmesi, Oda/Borsa Sisteminin iş dünyası nezdinde ki saygınlığını arttırması, odalar ve borsalarda sunulan hizmet türlerinin genişletilmesini, hizmet kalitesinin iyileştirilmesini ve Türk Oda/Borsa sisteminin Avrupa Oda/Borsalar sistemine uyumunun sağlanmasını amaçlayan Akreditasyon Sistemi kapsamında, Malatya Ticaret Borsasının denetimi gerçekleştirildi.
DENETLENEN KRİTERLER
TOBB Akreditasyon Kurumu adına Türk Loydu denetçisi Serkan Şahin tarafından gerçekleştirilen denetimde Malatya Ticaret Borsası Akreditasyon Standardını oluşturan Yönetim ve Oda/Borsa Mevzuatı, Mali Yönetim, İnsan Kaynakları Yönetimi, İş Planlaması ve Yönetimi, Haberleşme ve Yayınlar, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Kullanımı, Üye İlişkileri, Kalite, İletişim Ağı, Politika ve Temsil, Bilgi, Danışmanlık ve Destek, İş Geliştirme ve Eğitim, Borsacılık Faaliyetleri başlıkları altındaki kriterlerden denetlendi.
BİLGİ AKTARMASI YAPILDI
Akreditasyon denetimi açılış toplantısına Yönetim Kurulu Başkanı ve Akreditasyon İzleme Komitesi Üyesi Gürsel Özbey, Genel Sekreter Vahap Bulgurlu, Akreditasyon ve Muhasebe sorumlusu Nurdan Özendi, Laborant Bülent Koçyiğit, Tescil sorumlusu Cem Atar, AR-GE sorumlusu Kübra Payza ve diğer personeller katıldı. Açılışı yapan Yönetim Kurulu Başkanı ve Akreditasyon İzleme Komitesi Üyesi Gürsel Özbey Malatya Ticaret Borsasının kuruluşu, yapısı, faaliyetleri ve projeleri ile ilgili bilgiler vererek borsanın stratejik plan ve hedefleri hakkında bilgi aktarımında bulundu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Veli Ağbaba: Bugün Sadece Yeni Bir Sayfa Değil Yeni Bir Umut Açılıyor
- Battalgazi’de 16 Camiden Öğrencilerin Katıldığı Futbol Turnuvası Renkli Anlara Sahne Oldu
- Murat Kurum'dan, Şehir Kütüphanesinde, Yeni Kütüphane Sinyali Geldi
- Özel Okul Öğretmenlerinin Ortalama Maaşını Açıklayan Bakan Tekin Çağrı Yaptı
- Malatyalılar Dikkat: Turizmde Her Sigortalı İçin Aylık 3 Bin 500 Lira Destek Verilecek
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.