Muay Thai takımı ter döküyor

Antalya'da düzenlenen EMF Muay Thai Avrupa Kupası Şampiyonası'nda mücadele eden Malatya Muay Thai takımı ikinci günü geride bıraktı.Gençler Malatya'yı en şekilde temsil edebilmek için ter döküyor.

HABER MERKEZİ / MALATYA
Malatya Muay Thai takımı 29 Kasım-3 Aralık tarihlerinde Antalya'da düzenlenen EMF Muay Thai Avrupa Kupası Şampiyonasında mücadele ediyor.
11 SPORCU KATILIYOR
İkinci günü geride kalan şampiyonaya Malatya'dan 11 sporcu, 1 antrenör Katılıyor. Şampiyon ile ilgili açıklama yapan Milli Takım Antrenörü Ramazan Yavuz, Malatya'yı ulusal arenada en iyi şekilde temsil etmek istediklerini söyledi.
"GENÇLER TARAFINDAN BEĞENİLEN BİR SPOR"
Yavuz, "Malatya'da Muay Thai sporu çok seviliyor ve gençler tarafından çok beğenilerek yapılan bir spor. Biz bu sporun Malatya'da yaklaşık 5 yıldır temelini oluşturduk ve gerek ulusal, gerekse de uluslararası anlamda önem dereceler elde ederek, ciddi başarılara imza attık. Malatya olarak muay thaide bu başarıyı sürmek istiyoruz. İlimizi ulusal ve uluslararası alanda en iyi şekilde temsil etmenin çabası içindeyiz. Malatya şampiyonaya katılacak 1 antrenör ve 11 sporcu ile tarihinde ilk defa bu kadar kalabalık bir takımla Muay Thai Avrupa Kupasına iştirak ediyor. İnşallah bu önemli organizasyondan başarılı bir şekilde döneceğiz" dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- KURBANLIĞINIZ BAYRAMDAN ÖNCE ÖLDÜYSE PARASINI ÖDER MİSİNİZ? Kapora verdiniz ama hayvan öldü… Şimdi ne olacak?
- Alışveriş Tutkunlarına Garajda Şok Fırsatlar
- Tecde’de Bahçeye Uçan Otomobilde Can Pazarı!
- Burası Da Darende: Sebze Hali Gölden Hâllice Oldu
- Malatya’da Yağmur Değil, Yönetim Krizi Yağdı: Kent Göle Döndü
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.