Mücadele gücü yüksek bir takım olacağız

Yeni MalatyasporÂ'un kalecisi Vedat Kapurtu, mücadeleci bir takım olacaklarını ifade ederek, yeni sezonda teknik direktör Mustafa Uğur ile birlikte şampiyonluk yaşamak istediklerini söyledi.
Yeni Malatyaspor'da kaldığı için mutlu olduğunu ifade eden tecrübeli eldiven, "Ben her zaman bu camiaya layık olmaya çalıştım. İki senedir Play-off'un kapısından dönüyoruz. Bir türlü nasip olmuyor. Hepimiz için yeni bir sezon. Yeni Malatyaspor her zaman hedefleri olan bir camiadır. Burada olmaktan dolayı mutluyuz. Geçen sezondan arkadaşlarımız var. Yeni gelen arkadaşlarımız var. Transferlerimizde son derece yerinde yapılıyor. Bu sene inşallah her şey çok güzel olacak. Mustafa Hocamız'a ve ekibine de hayırlı olsun diliyoruz. İnşallah Mustafa Hocamız'la şampiyonluk yaşarız" dedi.
Beyaz grubun diğer gruba göre daha kolay olduğunu belirten Vedat, "Gruplar belli oldu. Biz diğer gruba göre biraz daha avantajlı bir gruptayız. Ne kadar avantajlı bir grupta olsak da, bu lig mücadele isteyen bir ligdir. Mücadeleci olan bir takım olup, ipi göğüsleyen takım olmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Yeşilyurt’ta İki Otomobil Çarpıştı! Çoğu Çocuk Beş Kişi Hastaneye Kaldırıldı
- CHP Arapgir İlçe Başkanlığında 22 Günlük Görev Değişimi Fırtınası Kopuyor!
- Hekimhan’da Maden Tartışması Büyüdü! Vatandaşlar Toprak ve Suları İçin Meydana Çıktı
- Malatya’da 8 Aylık Güvenlik Bilançosu Açıklandı: 4 Bin 26 Aranan Şahıs Yakalandı
- Malatyalı Depremzede Esnaf İçin Kritik Gelişme! Talepler Cumhurbaşkanlığı Gündemine Alındı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.