Müftü Çimen ilçe ziyaretlerinde

İlçe Müftülükleri bünyesinde görev yapan personel ile tanışma toplantısı yapıldı.
Malatya İl Müftüsü Ümit Çimen, Doğanyol ve Arguvan ilçelerinde İlçe Müftülükleri bünyesinde görev yapan personel ile yapılan tanışma toplantısına katıldı.
İlk olarak Doğanyol'a giden Müftü Çimen, burada İlçe Müftüsü Muzaffer Uluç ile Doğanyol'da görev yapan, İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyımlar ile bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Müftü Çimen, personele görevleri ile ilgili dini ve mesleki konularda tavsiyelerde ve tecrübe paylaşımında bulundu.
İl Müftüsü Çimen daha sonra beraberinde İlçe Müftüsü Muzaffer Uluç ile beraber Doğanyol Kaymakamı Serdar Karal'ı da makamında ziyaret etti.
Müftü Çimen'in bir sonraki durağı ise Arguvan ilçesi oldu. Burada da Arguvan İlçe Müftülüğü bünyesinde görev yapan personel ile yapılan tanışma toplantısına katılan Çimen, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Toplantıya İlçe Müftüsü Zekeriya Koşum ile Arguvan'da görev yapan Vaiz, İmam-Hatip, Müezzin-Kayyım ve Kur'an Kursu öğreticileri katıldı.
Müftü Çimen daha sonrasında ise Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş'ı ziyaret etti. Çimen, toplantı sonrasında ise trafik kazası geçiren Arguvan, Çiftlik Mahallesi Camii İmam Hatibi Abdurrahman Uğurlu' ya geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Kekik ve Geven Yaylalarından Gelen Eşsiz Lezzet İçin Kovanlarda Yoğun Mesai Başladı
- Ankara'da Görev Yapan Malatyalı Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner'den Minikler İçin Örnek Proje
- Geleceğin Gastronomi Yıldızı Yeşilyurt'ta Parladı: Hatem Sudenaz Aygün Büyük Ödülün Sahibi Oldu
- Malatya Çevreyolunda Sivil Polis Aracı İle Motosiklet Çarpıştı: Asfalta Savrulan Sürücü Yaralandı
- Dehşet Saçan Polis Memuruna Ağırlaştırılmış Müebbet Verilirken Tutuksuz Yargılanan Eşi De Tutuklandı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.