Muhtar cinayetinde cezaevine bakın kim gitti.

Malatya'nın Pütürge ilçesinde mahalle muhtarının öldürüldüğü olayla ilgili mahallenin eski muhtarı tutuklanarak cezaevine konuldu.
Pütürge ilçe merkezine 15 kilometre uzaklıktaki Gündüz Mahallesi'nde meydana gelen silahlı kavga olayında mahallenin yeni muhtarı Hacı Osman Yüksel (60) ölmüş, mahallenin eski muhtarı Burhan T.'nin oğlu olan Murat T. ise ağır yaralanmıştı. Olayın şüphelisi olarak jandarma ekiplerince aranan eski muhtar Burhan T., jandarma ekiplerince yapılan çalışma sonucunda yakalandı ve sorgusunun ardından Pütürge Adliyesine getirildi.
Burhan T., olayın şüphelisi olarak tutuklanarak Malatya E Tipi Cezaevi'ne gönderildi. Olayda yaralanan Murat T.'nin tedavisinin ise Turgut Özal Tıp Merkezi'nde sürdüğü bildirildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Tüm İmkanlar Seferber Edildi! Darende’de Bahçede Başlayan Alevler Yerleşim Yerine Sıçradı
- MHP Hekimhan İlçe Kongresi'nde Efendi Akyüz Güven Tazeleyerek Yeniden Başkan Seçildi
- Malatya'dan Diyarbakır'a Eğitimin Köprüsü Kuruluyor
- Hekimhan Dikenli Mahallesi'nde 5 Yıllık Yol Çilesi Bitmiyor
- Veli Ağbaba Darende'de Vatandaşlara Yeni Parti Çağrısı Yaptı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.