Muhtarlar su sorununu başkana taşıdı

Hekimhanlı 12 mahalle muhtarı kanalizasyon ve içme suyu hatlarının değişiminden kaynaklanan sıkıntılar nedeniyle Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ziyaret etti. Muhtarları tek tek dinleyen Başkan Çakır, sorunların takipçisi olacağının sözünü verdi.
HABER MERKEZİ- MALATYA
Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları ve İlçe merkezinde bulunan 12 Mahalle muhtarı Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret etti. Ziyarette Hekimhan'da çalışması devam eden kanalizasyon ve içme suyu hatlarının değişiminden kaynaklanan sıkıntılar dile getirildi. Başkan Çakır, Büyükşehir Belediyesi'nin bölgeye yönelik çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verirken muhtarların talep ve sorunlarını da tek tek dinledi. Başkan Çakır, ilgili birim yöneticilerine gereğinin yapılması için talimat vererek, sorunların takipçisi olacağını söyledi.
Müteahhitlerle yaşadıkları sıkıntıları da anlatan Çakır, 1 ay sonra Hekimhan'da asfaltlama çalışmalarına başlayarak bu sıkıntıları bitireceklerini ifade etti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Sıcak Başladı, Serin Bitecek: Malatya’da Cumartesi Gününe Saat Saat Hava Durumu
- Karanlığın Rotası Çizildi: Malatya’da İlçe İlçe Kesinti Haritası
- Malatya’da 13 Eylül Namaz Vakitleri: İmsaktan Yatsıya Günün Tüm Durakları
- Malatya’da 12 Eylül 2025 Vefat Listesi 8 Kişi Hayatını Kaybetti
- Sorunlar Konuşuldu, Çözümler Masaya Yatırıldı: Zorluklara Rağmen Mücadeleden Vazgeçilmeyecek!
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.