dore okulları
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.37
  • EURO
    35.01
  • ALTIN
    2325.4
  • BIST
    9147.57
  • BTC
    70062.68$

'Muhtarlarımız bizim pusulamızdır'


'Muhtarlarımız bizim pusulamızdır'
MHP Malatya İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar, bir dizi incelemelerde bulunmak üzere gittiği Akçadağ'da Akçadağ Muhtarlar Derneğini ziyaret etti. Başkan Avşar ziyarette, 'Muhtarlarımız demokrasimizin pınarları, bizim yön pusulamızdır'. MHP İl Başkanlığının olmazsa olmazlarıdır muhtarlarımız. Biz, muhtarlarımızı önemsiyoruz ve tüm sorunlarını dinlemeye hazır olduğumuzu belirtmek isteriz. Bu vesile ile bugün Akçadağ Muhtarlar Derneğimize ziyarette bulunduk. Sorunlarınızı dinleyeceğiz. Sıkıntılarınızın üstüne gideceğiz' ifadelerini kullandı.
Narin

HABER MERKEZİ / MALATYA

Seçildiği günden itibaren çalışmalarını aralıksız sürdüren MHP İl Başkanı Bülent Avşar, ilçe ziyaretlerine de devam ediyor. Bu kapsamda Akçadağ ilçesini ziyaret eden ve bir dizi temaslarda bulunan Avşar, burada Akçadağ Muhtarlar Derneğini ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Akçadağ Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gönültaş, "Bülent Avşar Bey benim çocukluk arkadaşım. Kardeşim, ağabeyim ve dava arkadaşımız. Bugün de MHP'nin İl Başkanlığını üstlendi. Zorlu bir görev üstlendi. Ülkemiz sıkıntılı bir dönemdeyken, bu göreve millet elini uzatırken, Bülent Başkan gövdesini uzattı. Ben oturduğu makamın hakkını vereceğine inanıyorum. Hem partisine hem ülkesine hem de Türk İslam dünyasına hayırlı hizmetlerde bulunacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

MUHTARLARIMIZI ÖNEMSİYOR VE SORUNLARINI DİNLİYORUZ

MHP İl Başkanı Bülent Avşar ise, "Bir bayrak yarışı sonrası, MHP'nin çok değerli delegeleri tarafından bu kutsal göreve getirildim. Ben ve yönetimim işimizin zor olduğunu biliyoruz. Ama başarı olacaksa, bu sadece İl Başkanlığı ve yönetimin olmayacak. Biz biriz. İlçe ve belde teşkilatlarımızla bir olduğumuzu alemi cihana bildireceğiz inşallah. Göreve geldiğimiz günden bu yana, şahsım ve yönetimim bir hususu hep hatırladık. Ne dedik: 'Muhtarlarımız demokrasimizin pınarları, bizim yön pusulamızdır'. MHP İl Başkanlığının olmazsa olmazlarıdır muhtarlarımız. Biz, muhtarlarımızı önemsiyoruz ve tüm sorunlarını dinlemeye hazır olduğumuzu belirtmek isteriz. Bu vesile ile bugün Akçadağ Muhtarlar Derneğimize ziyarette bulunduk. Sorunlarınızı dinleyeceğiz. Sıkıntılarınızın üstüne gideceğiz" diye konuştu.

Başkan Avşar daha sonra Akçadağ Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Işık'ı ziyaret ederek ilçe hakkında bilgiler aldı. Avşar, Akçadağ esnafını da gezerek sıkıntıları dinledi.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!