Munzur'a düşen genç için Malatya'dan da seferber oldular

Tunceli'de otobüs bagaj kapağının çarpması sonucu Munzur Çayı'na düşerek kaybolan 28 yaşındaki Engin Eroğlu'nu arama çalışmaları çok sayıda profesyonel ekiple devam ediyor. Arama çalışmalarına Malatya'dan özel ekipler gitti.
HABER MERKEZİ-TUNCELİ
Tunceli'de otobüs bagaj kapağının çarpması sonucu Munzur Çayı'na düşerek kaybolan 28 yaşındaki Engin Eroğlu'nu arama çalışmaları çok sayıda profesyonel ekiple devam ediyor.

MUNZURA DÜŞEN GENCİ PROFESYONEL EKİPLER ARIYOR
15 Haziran'da Ovacık ilçesine bağlı Yoncalı köyünde hayvanlarını otlatmaya götürdükten sonra kendisinden bir daha haber alınamayan ve daha sonra karayolunda seyir halindeki bir yolcu otobüsünün açılan bagaj kapısının çarpması nedeniyle Munzur Çayı'na düştüğü tespit edilen Engin Eroğlu'nu arama çalışmaları devam ediyor.

ARAMALARA GÖNÜLLÜLER KATILDI
Munzur Çayı'ndan kent merkezine kadar uzanan alanda yapılan arama çalışmalarına Jandarma Özel Asayiş Komutanlığı, AFAD, il jandarma, emniyet, belediyeler, sağlık, Kayseri ve Malatya'dan gelen özel ekiplerin yanı sıra gönüllüler de katılıyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Kekik ve Geven Yaylalarından Gelen Eşsiz Lezzet İçin Kovanlarda Yoğun Mesai Başladı
- Ankara'da Görev Yapan Malatyalı Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner'den Minikler İçin Örnek Proje
- Geleceğin Gastronomi Yıldızı Yeşilyurt'ta Parladı: Hatem Sudenaz Aygün Büyük Ödülün Sahibi Oldu
- Malatya Çevreyolunda Sivil Polis Aracı İle Motosiklet Çarpıştı: Asfalta Savrulan Sürücü Yaralandı
- Dehşet Saçan Polis Memuruna Ağırlaştırılmış Müebbet Verilirken Tutuksuz Yargılanan Eşi De Tutuklandı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.