dore okulları
Malatya
29 Nisan, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.57
  • EURO
    34.92
  • ALTIN
    2442.8
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63416.558$

Murat Kurum: Bizde kollar bir kere sıvandı mı gider Malatya’da depremzede kardeşlerimize sarılırız!

Murat Kurum: Bizde kollar bir kere sıvandı mı gider Malatya’da depremzede kardeşlerimize sarılırız!
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Maltepe’de AK Parti SKM açılışına katıldı. Burada konuşan Kurum, “Onlar bizim ihalesini gerçekleştirdiğimiz metro inşaatına hafriyat dökerek tarihe geçtiler. Dünyada eşi benzeri yok. Bu anlayış Maltepe’yi hiçbir yere götüremez. 25 yıldır milletimiz bize nerede ihtiyaç duyduysa oraya koştuk. Kollarını boş yere sıvayanlardan olmadık. Bizde kollar bir kere sıvandı mı gider Elazığ’da Malatya’da depremzede kardeşlerimize sarılırız" dedi.
Narin

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, Maltepe’de AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nin (SKM) açılışını yaptı. Program’da Kurum’u AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Erdoğan Akkaya, MHP Maltepe İlçe Başkanı Can Ildırı, Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi karşıladı. Açılışta vatandaşlarla bir araya gelen Kurum ilgiyle karşılandı. Protokol konuşmalarının ardından açılış davul zurna eşliğinde yapıldı. Murat Kurum, program sonunda ise vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

31 MART'TA GEREKEN CEVABI VERECEKLER 

Maltepe SKM açılışında konuşan İBB Başkan Adayı Kurum, “İstanbullular artık değişim vakti geldi diyorlar. İstanbullular artık yarı zamanlı belediyecilik anlayışına, öyle arada bir belediyeye uğrayıp İstanbul’u bir basamak olarak görenlere 31 Mart’ta sandıkta gereken cevabı verecek. Nasıl milletimizle el ele verdiysek, 22 yıldır sayın Cumhurbaşkanı’mız liderliğinde yol yürüdüysek aynı anlayışla bu hizmetleri yapacağız. Yaklaşık 1 ay önce projelerimizi açıkladık. O kadar ilgi gördü ki milletimiz o hayalleri görünce gözlerinin içi parladı. Mevcut İBB yönetimi ‘biz de bunlardan faydalanabilir miyiz? diyor. Biz de onlara 1 Nisan itibariyle zaten tüm İstanbul faydalanacak, siz de burada yaşamaya devam ederseniz bu hizmetlerden faydalanabilirsiniz diyoruz. İstanbul öyle arada bir belediyeye uğrayarak yönetilemez” dedi.

MALATYA'DA DEPREMZEDE KARDEŞLERİMİZE SARILIRIZ

Mevcut İBB yönetiminin İstanbul ile ilgilenmediğini dile getiren Kurum, 25 yıldır milletin ne ihtiyacı varsa orada olduklarını vurgulayarak: “İstanbul’a baktığınızda şuradan şuraya gelirken trafik çilesi ile kaşı karşıyasınız. Burada Maltepeli kardeşlerimiz ilgi istiyor, sevgi istiyor. O sevgiyi gösterin bari. İşaretle değil ama. Geleceksin o Maltepeli kardeşimin ihtiyacı olan yerde yanında olacaksın. Maltepeli yıllardır hizmete hasret. Maltepe’de Başıbüyük’te kentsel dönüşümle ilgili binlerce konutu gelip yapsaydı kötü mü olurdu? Biz de alkışlardık. Maltepe’de caddelerimizdeki trafik sıkışıklığına ilişkin bir kavşak projesi yapsaydı kötü mü olurdu? Onlar bizim ihalesini gerçekleştirdiğimiz metro inşaatına hafriyat dökerek tarihe geçtiler. Dünyada eşi benzeri yok. Bu anlayış Maltepe’yi hiçbir yere götüremez. 25 yıldır milletimiz bize nerede ihtiyaç duyduysa oraya koştuk. Kollarını boş yere sıvayanlardan olmadık. Bizde kollar bir kere sıvandı mı gider Elazığ’da Malatya’da depremzede kardeşlerimize sarılırız. Kastamonu’da, Rize’de, Bartın’da seller olur oraya koşarız. Bizde kollar bir kere sıvandı mı 11 ilde orada yaşayan 14 milyon vatandaşımız için 180 bin konuta dönüşür. 3 ayda 180 bin konut inşası başladı” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ-İSTANBUL

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!