dore okulları
Malatya
02 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.52
  • EURO
    34.87
  • ALTIN
    2421.7
  • BIST
    10045.74
  • BTC
    57368.16$

Murat Yıldırım: 'Taraftarlarımıza Avrupa’yı armağan edeceğiz'


Murat Yıldırım: 'Taraftarlarımıza Avrupa’yı armağan edeceğiz'
Evkur Yeni Malatyaspor’da futbolcular Avrupa hedefinde kararlı
Narin

HABER MERKEZİ-MALATYA

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında 18 Mayıs Cumartesi günü saat 19.00'da Antalyaspor ile karşılaşacak olan Evkur Yeni Malatyaspor, hazırlıklarına devam ediyor. 

2005_9

ANTALYASPOR HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR
Süper Lig'de bitime 2 hafta kala 47 puanla 5. sırada bulunan sarı-kırmızılılar ligin 33. haftasında deplasmanda Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Geçen hafta sahasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 3-1 mağlup ederek galibiyet serisini 3 maça çıkaran ve Avrupa hedefinde önemli bir avantaj elde eden sarı-kırmızılılarda, takımın teknik sorumlusu Ali Ravcı nezaretinde gerçekleştirilen antrenmana sarı kart cezalısı Chebake dışında bütün futbolcular katıldı. Antrenman öncesi futbolcularıyla basın toplantısı düzenleyen Ali Ravcı, rehavet uyarısı yaptı. 
Evkur Yeni Malatyaspor yarın yapacağı antrenmanla Antalyaspor maçının hazırlıklarına devam edecek.

"ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK"

Evkur Yeni Malatyaspor'un tecrübeli orta saha oyuncusu Murat Yıldırım, "Sağ olsun Ali Hoca bizi zaten tanıyordu. Bize güven verdi, destekledi biz de onun güvenini boşa çıkarmadık, elimizden geleni yaptık. Taraftarlarımıza Avrupa'yı armağan edeceğiz" dedi. 
Nurettin Soykan Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Murat Yıldırım, ligi ilk 5 içerisinde bitirip Avrupa'ya gitmek istediklerini söyledi. 

2006_3

"AVRUPA LİGİ'NE GİTMEYİ HEDEFLİYORUZ"
Erzurum karşısında iyi bir oyun sergilediklerini kaydeden Murat, "Güzel bir çıkış yakaladık, özellikle son maçta da kalitemizi gösterdik. Seyir zevki yüksek, bol pozisyonlu bir maça çıktık ve maçı kazandık. Tabii ki Erzurum için üzücü bir olay oldu. Onlar da son şanslarından birini kaybettiler. İnşallah onlar da ellerinden geleni yapıp ligde kalmayı başarırlar. Ama biz kendimizi düşünüp ligi ilk 5 içerisinde bitirip Avrupa Ligi'ne gitmeyi hedefliyoruz. İnşallah bunu gerçekleştireceğiz. Taraftarlarımıza Avrupa'yı armağan edeceğiz" dedi. 

"İNŞALLAH BU HAFTA DA 4'TE 4 OLUR"
Murat Yıldırım, bu hafta oynayacakları Antalya maçını da kazanarak 4'te 4 yapmak istediklerini de ifade ederek, sözlerine şöyle devam etti: 
"Sağ olsun Ali Hoca bizi zaten tanıyordu. Bize güven verdi, destekledi biz de onun güvenini boşa çıkarmadık, elimizden geleni yaptık. Tabii ki böyle iyi sonuçlar alınca moraller de çok iyi oluyor. 3'te 3 yaptık. Bakılınca bu sezon ilk defa 3'te 3 yaptık. İnşallah bu hafta da 4'te 4 olur. Antalya maçını da kazanıp yerimizi garantilemek istiyoruz." 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!