dore okulları
Malatya
07 Mayıs, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.27
  • EURO
    34.76
  • ALTIN
    2403.1
  • BIST
    10287.09
  • BTC
    64160.92$

MÜSİAD'dan Fırat Kalkınma Ajansı'na ziyaret


MÜSİAD'dan Fırat Kalkınma Ajansı'na ziyaret
MÜSİAD Fırat Kalkınma Ajansı Malatya Şubesini ziyaret etti.
Narin

Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Fırat Kalkınma Ajansı Malatya Şubesini ziyaret etti.
Ziyarete Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği Malatya İl Başkanı Mehmet Balin, Genç MÜSİAD İl Başkanı Barış Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

MÜSİAD üyelerini makamında karşılayan Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mesut Öztop, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Ajans olarak özel sektörle sürekli içi içe çalışıyoruz, MÜSİAD'da özel sektörümüzün Malatya'da önemli bir temsilcisi kendileriyle geçmişte gerek teknik destek programı olsun gerekse MÜSİAD üyelerimizin özel sektörde yürüttükleri programlar olsun pek çok konuda birlikte çalıştık, bundan sonrada inşallah bu işbirliğimizi ve beraberliğimiz sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.
MÜSİAD'ın her platformda kendilerini desteklediğini belirten Öztop “Hem özel sektörün önünü açma noktasında hem de bizim gibi kamu kurumlarına gerek hibe destek, gerekse diğer işlevlerin sağlanması noktasında bize sahip çıkarak, bizi yönlendirerek bizlerinde önünü açıyorlar” dedi.

Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği Başkanı Mehmet Balin ise, Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mesut Öztop'a hayırlı olsun maksadıyla ziyareti gerçekleştirdiklerini belirterek “Kalkınma ajanslarının, bulundukları yörenin ekonomisine gerçekten yeni ivmeler kazandırmak, yeni projelere destek vermek anlamında çok ciddi gayretleri var. Malatya MÜSİAD olarak hem üyelerimiz hem de kurumsal olarak da Fırat Kalkınma Ajansı'nda zaman zaman projeler yapıp tamamlıyoruz, geçtiğimiz günlerde bu anlamda bir projeye beraber imza atmıştık. Yine bir teknik destek projemiz var, MÜSİAD üyelerimize dış ticaretle alakalı bir eğitim programı düzenledik onu da bu ramazan ayı içersinde inşallah gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

Fırat Kalkınma Ajansı'nın Malatya için önemli olduğunu da sözlerine ekleyen Balin, “Ben mesut beye ve ekibine bundan sonra yapacakları çalışmalarından dolayı başarılar diliyorum inşallah Malatya'mıza ve Türkiye'mize fayda getirecek yeni inovasyonlar yakalayarak, onları destekleyerek Malatya ekonomisine kazandırırlar, biz MÜSİAD olarak her zaman kendileriyle beraber çalışmak istiyoruz” dedi.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!