Müsiad'lı İşadamları Dubai'den Döndü

Müsiad'lı İşadamları Dubai'den Döndü
Birleşik Arap Emirlikleri İş Geliştirme Programı kapsamında Dubai Gulfood Fuarı'na katılan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi heyeti Malatya'ya döndü.
MÜSİAD Malatya Şubesi Başkan Yardımcısı ve Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı Murat Tokmak başkanlığında 30 kişilik işadamı heyeti, dört gün boyunca fuarda inceleme ve iş bağlantısı çalışması yaptı.
Murat Tokmak yaptığı açıklamada, Dubai iş gezisinin faydalı geçtiğini ifade ederekkatılımcı işadamlarının Orta doğuyu daha detaylı tanımalarına vesile olduğu belirtti. Gulfood Fuarı'nda incelemenin yanı sıra, ikili iş görüşmeleri yaptıklarını dile getiren Tokmak, Dubai, Abudabi 'nin tarihi ve turistik yerlerinin ziyaret edildiğini kaydetti.
Toprak, Dubai iş gezisi kapsamında ayrıca, Dubai Baş Konsolosu Malatyalı olan Elif Çomoğlu Ülgen ile de bir araya geldiklerini, Dubai hakkında bilgiler aldıklarını sözlerine ekledi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Saadet Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Atam Trafik Kazasında Vefat Etti
- Erman ILICAK: Mezun Olacak Çocuklarımız Yapay Zekayı Bir Fırsat Olarak Görecekler
- Bakan Tekin Malatya'da Gerçekleştirilen Kitap Kurtları Yarışıyor Lansmanında Öğrencilerle Buluştu
- Suç Gelirlerini Kripto ve Kuyumcularda Aklayan Şebekeye Darbe Vuruldu
- Alevi-Bektaşi Kültürü İçin 13 Modül Hazırlandı! Bakan Tekin Malatya'da Detayları Açıkladı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.