MÜSİAD Ziyaretlere Devam Ediyor!..

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin, Â"Güven olursa yatırım da oluyor. Yatırım olunca iş ve istihdam meydana geliyorÂ" dedi.
Beraberinde, MÜSİAD yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Meşale DerneğiÂ'ni ziyaret eden MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Balin, burada yaptığı konuşmada, Â"MÜSİAD yeni yönetimi olarak hem iade-i ziyaretlerde bulunuyoruz. Hem de, genel merkezimizin hazırladığı, kitabını takdim ediyoruz. 2013 yılı ekonomik raporunu sizlere takdim ediyoruz. Bu raporumuzun ismini güven ekonomisinde büyümenin finansmanı koyduk. Sebebi de TürkiyeÂ'de yaşanan gezi parkı eylemleri ve akabinde dünyada yaşanan Mısır ve SuriyeÂ'deki olaylara binaen güven ekonomisi işlendi. Ekonominin güvenli devam etmesi neler yapılabilir onu işledik. Umuyor ve diliyoruz ki Türkiye ve dünyada huzur ve barış ortamı yaşansın. Bu konuda herkesin gayret sarf etmesi gerekiyor. Çünkü güven olursa yatırım oluyor. Yatırım olunca iş ve istihdam meydana geliyorÂ" diye konuştu.
Meşale Derneği Başkanı Tamer Çalhan ise ekonomide emniyet ve güvenin önemli olduğuna dikkat çekerek, Â"Diliyor ve umuyoruz ki ekonomik refah belli çevreler üzerinde tekelleşmeden, tüm insanlara yayılmasıdırÂ" şeklinde konuştu.
Ziyarette Balin, ÇalhanÂ'a, 2013 yılı ekonomik raporu kitabını verdi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Kontrolden Çıkan Minibüs Ağaca Çarptı: Kazada İki Kişi Yaralandı
- Vali Yavuz: Modern Bir İmar ve Şehircilik Anlayışı Ortaya Koyduk
- Vali Seddar Yavuz: Malatya’da Derslik Sayısı Deprem Öncesini Aşarak 7.886’ya Ulaşacak
- Malatya-Pütürge Yolunda Kamyon Kazası: 2 Yaralı
- Çiftçilerin Hesaplarına 4 Milyar 108 Milyon Liralık Destek Yatıyor
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.