MÜSİADÂ'dan SAMEKS hizmeti

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin, TürkiyeÂ'deki şirketlerin ekonomik verilerinin her ay sonu açıklandığını, MalatyaÂ'da da bunun gerçekleştirileceği ifade etti.
Balin, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “2013 yılından beri MÜSİAD, Sameks diye MÜSİAD Satın Alma Müdürleri Endeksi oluşturdu. 2014 yılından beri her ayın son iş günü saat 10.00'da Türkiye ekonomisiyle ilgili, kapasite oranlarının düşmesi ve yükselmesiyle ilgili bilgiler kamuoyu ile paylaşılmaktadır. Sameks, Türkiye'nin mozaiğini gösteren şirketler seçilerek, veriler buralardan alınmaktadır. Biz de bu çalışmayı desteklemekteyiz” ifadelerini kullandı.
Balin, bu çalışma ile MÜSİAD'ın Türkiye ekonomisine, sanayici ve iş adamalarına verdiği önemi gösterdiğini belirterek, “Biz de her ay sonunda bu verileri ilimizde kamu oyu ile paylaşacağız” dedi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya’nın Şampiyon Atı Kaçkar Yeni Zafer İçin Erzurum’da
- Battalgazi’de 1.055 Konut ve 422 Ticarethane İçin Geri Sayım Başladı
- Malatya’da Teknofest Heyecanı Başlıyor! Kapılar Gençlerin Teknolojisine Açılıyor
- Akpınar, Fuzuli ve Kışla Arasındaki Ulaşım Aksı Yenileniyor
- Zabıta Bile Çaresiz Kaldı! Belediye 'Kendi Aranızda Anlaşın' Dedi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.