Malatya
27 Temmuz, 2025, Pazar
  • DOLAR
    40.58
  • EURO
    47.79
  • ALTIN
    4352.2
  • BIST
    10.643
  • BTC
    117498.91$

MÜSİAD’daki en genç üye, Malatyalı!..

MÜSİAD’daki en genç üye, Malatyalı!..
MÜSİAD’ın yeni Yüksek İstişare Kurulu belirlendi. Malatya Şube Başkanı Yunus Akçin, yeni dönemde Yüksek İstişare Kurulu’nun en genç üyesi olarak görev aldı.

MÜSİAD Yüksek İstişare Heyeti Toplantısı Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ın da katılımı ile genel merkezde gerçekleştirildi. Genel Başkan Mahmut Asmalı başkanlığında yapılan toplantıya katılan Malatya Şube Başkanı Yunus Akçin, burada deprem bölgesindeki sorunları ve yapılması gerekenleri Ticaret Bakanı Bolat’a aktarma fırsatı buldu.
Toplantıda Ticaret Bakanlığı'nın ‘2028 Hedefleri’ sunumu yapılırken daha sonrasında MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı ve Yüksek İstişare Heyeti Başkanı Erol Yarar, çalışmalara yönelik bilgiler aktardı.
Toplantı da ayrıca MÜSİAD’ın yeni Yüksek İstişare Kurulu’da belirlendi. Malatya Şube Başkanı Yunus Akçin’ de yeni dönemde Yüksek İstişare Kurulu’nun en genç üyesi olarak kurulda görev aldı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!